(Esiteks, ma olen täielik noob. Suurim retsept, mida ma olen kunagi teinud, on enda õhtusöögi valmistamine)
leiate selle otsinguga "Method for making phenylethylamine compounds EP2540698B1"
Näide 1 Dekstroamfetamiin (mitte vastavalt leiutisele)
Näide 5 Dekstroamfetamiinsulfaat
mis tähendab, et "mitte leiutise kohaselt"????
seda saaks teha? Kas keegi on seda proovinud? Tundub liiga lihtne, et olla tõsi, kas pole? Keegi võiks teha uue retsepti seletatud "Noobidele".
Kui ma õigesti aru saan, siis põhimõtteliselt ei oleks vaja mingeid ülemäära haruldasi või kalleid seadmeid... ja kõik materjalid on kergesti omandatavad.
Kas see retsept on midagi varjatud ja enamus ei kasuta seda ära? Ma võin postituse kustutada kui see kedagi häirib ^ ^, ütle lihtsalt ära
leiate selle otsinguga "Method for making phenylethylamine compounds EP2540698B1"
Näide 1 Dekstroamfetamiin (mitte vastavalt leiutisele)
- [0028]
6,00 g (33,9 mmol) (4S,5R)-(-)-4-metüül-5-fenüül-2-oksasolidinooni, 0,34 g 10% pallaadium-on-carbon (50% vett märg) ja 60 ml SDA-3A (lahusti, mis koosneb 95% etanoolist ja 5% metanoolist) segu segati vesinikuga täidetud õhupalli all toatemperatuuril (ligikaudu 20°C), kuni HPLC abil ei tuvastatud enam oksasolidinooni, 4 h. Seejärel filtreeriti reaktsioonisegu katalüsaatori eemaldamiseks läbi tseliidi. Vaba aluse isoleerimiseks kontsentreeriti filtreeritud reaktsioonisegu hoolikalt vähendatud rõhu all, et jätta 4,47 g kristallilist pooltahket ainet, mis 1H NMR-meetodil osutus 96% dekstroamfetamiini ja 4% etanooli seguks. Destillaadis avastati veidi dekstroamfetamiini. Saagis = 94%. 400 MHz 1 H NMR (CDCl3) 7,34-7,20 (m, 5), 3,22-3,17 (m, 1), 2,76-2,72 (d of d, J = 13,2 Hz, J' = 5,4 Hz, 1), 2,57-2,52 (d of d, J = 13,2 Hz, J' = 8,1 Hz, 1), 1,16-1,14 (d, J = 6,3 Hz, 3).
Näide 5 Dekstroamfetamiinsulfaat
- [0032]
Järgiti näite 1 meetodit kuni katalüsaatori ärafiltreerimiseni, misjärel lisati filtraadile 3 min jooksul tilgakesi kokku 7 ml 25% H2SO4 (aq). Pärast 15 minutit jää/veevannis jahutamist filtreeriti segu, et koguda dekstroamfetamiini sulfaat, kasutades kolvi ja kooki loputamiseks külma SDA-3A. Pärast kuivatamist saadi kokku 5,79 g dekstroamfetamiinsulfaati, saagis 93%. See materjal määrati 100% HPLC abil.
mis tähendab, et "mitte leiutise kohaselt"????
seda saaks teha? Kas keegi on seda proovinud? Tundub liiga lihtne, et olla tõsi, kas pole? Keegi võiks teha uue retsepti seletatud "Noobidele".
Kui ma õigesti aru saan, siis põhimõtteliselt ei oleks vaja mingeid ülemäära haruldasi või kalleid seadmeid... ja kõik materjalid on kergesti omandatavad.
Kas see retsept on midagi varjatud ja enamus ei kasuta seda ära? Ma võin postituse kustutada kui see kedagi häirib ^ ^, ütle lihtsalt ära