- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Kuidas see teile tundub? Ma tegin paar asja. Kuumutasin ammooniumkloriidi ja formaldehüüdi Alihn-kondensaatoriga ja 110° pööratud vaakumliitmikuga peal ja vaakumpumbaga paar tundi ja lasin jahtuda ja filtreerisin selle. Seejärel destilleerisin vedelikku vaakumis paar tundi ja kondenseerisin destillaadi ning lasin sellel jahtuda ja filtreerisin selle. Seejärel kondenseerisin ja filtreerisin seda veel paar korda. Võtsin filtraadid nr 3-5 ja refluksisin neid metanoolis, mida destilleerisin kaks korda tuuleklaasi pesuvedeliku kannust, 30 minutit ja filtreerisin seda kaks korda kuumalt. Lasin sellel sügavkülmikus külmutada, filtreerisin kristallid ära ja seejärel loputasin neid vedelikuga, mille destilleerisin 3 kannu pleegitusvahendi põhjast, milles oli 60 ml atsetooni, mis jäeti ööseks õue ja dekanteeriti. Võtsin veidi etüülatsetaati ja lahustasin selles 2-b-4-mp, seejärel lisasin eelmisest arutelust saadud kristallid ja 2,63 grammi NaOH-d ning 100 ml vett. Kuumutasin seda 60°c suunas umbes 30 minutit. Seejärel destilleerisin seda vaakumis, kuni vedelikku jäi väga väheks. Siis lisasin veidi atsetooni ja soolhapet, kuni minu ph paberid nägid vihikusse välja 5. Panin selle pikaks ajaks sügavkülma. See on vaid minu ligikaudne mälestus sellest, mis juhtus. Kui ma tagasi tulin, oli see vedeliku põhjas. Ma ei ole seda konkreetset asja kunagi varem näinud. Ei ole seda kunagi lõhnanud. Ei ole seda kunagi maitsnud. See ei lahustunud absoluutses atsetoonis ega absoluutses iso.
Kindlasti ei ole see midagi sellist, mida ma alguses kolbi panin. See ei lõhna ammoniaagi ja kindlasti mitte 2-b-4-mp-i järgi, jumal tänatud, ma ei saa seda lõhna kunagi ninast välja.
Ma põletasin natuke, ei olnud selget lõhna. Sellel oli lõhn, aga midagi, mida ma ei oska välja tuua. Suits ei põletanud mu nina ega teinud silmi vesiseks. Kas see näeb välja nagu midagi, mida ma peaksin säästma? Mis on järgmine test?
Kindlasti ei ole see midagi sellist, mida ma alguses kolbi panin. See ei lõhna ammoniaagi ja kindlasti mitte 2-b-4-mp-i järgi, jumal tänatud, ma ei saa seda lõhna kunagi ninast välja.
Ma põletasin natuke, ei olnud selget lõhna. Sellel oli lõhn, aga midagi, mida ma ei oska välja tuua. Suits ei põletanud mu nina ega teinud silmi vesiseks. Kas see näeb välja nagu midagi, mida ma peaksin säästma? Mis on järgmine test?