Question Kontrollitavad ained?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hei
Ma tahaksin teada, kas selliste asjade nagu toluol, ksülool või hape tellimine on ohutu osta ebay või Amazoni kaudu või toob see lõpuks mulle probleeme? Kas see on siis registreeritud, kui see kokku ostetakse.

Või on ainult metüülamiin ect kontrollitav aine ja selle võib tellida ravimifirmast aga nad teavitavad sellest ametkondi.

Mida on lihtne tellida ja mida peaks ainult tellima anonüümselt nagu dn turuplatsil?

William D.

Expert
Reaction score
1,167
Igal juhul tuleb sellised asjad osta inimesele, kes kunagi laboratooriumis ei viibi. Mõne aja pärast võtke reaktiivid sellelt inimeselt ära. See peaks olema piisav edasikindlustus. Mõned ettevõtted võivad nõuda dokumente, isegi selliste ostude puhul. Võtke meiega ühendust, me aitame teid vajaliku tehingu tegemisel.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, ma arvasin, et amazon ei ole probleem, kuid selle jaoks kasutan kinkekaarte ja tellin selle kättesaamiseks jaama.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
803
Amazon ei müü keelatud või piiratud aineid, nii et saate seal osta, järgides teatud salastatuse meetmeid. Kuid pidage alati meeles, et kemikaalide, näiteks ehitusatsetooni nimetuste all müüakse segusid, mis sisaldavad teiste lahustite lisandeid, sealhulgas vett.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ma tean, et 100% on ainult tehniline Aceton, mitte meditsiiniline. Ma peaksin selle 100% saamiseks kuivatama või minema apteeki.
Ma lihtsalt muretsesin, et tellin Amazonist tolueeni ja ebayst 37% hapet.
Amazonase kaudu atsetooni või iso tellimisega pole mul kunagi probleeme olnud.