Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

kristalliseerumine

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere, im uus kasutaja selles foorumis, ja ma tahan küsida abi
ma tegin metkatinooni, kasutades psuedefedriini, kmno4 oksüdeerijana ja vett lahustina, vähendasin ph-taset 5,5 hcl-ga, sain umbes 700ml üldmassi (jah, ma filtreerisin kõik ja ma mõtlen, et ma sain 700ml selget vedelat metkatinooni).
Ma panin kõik pyrex tassi, lülitasin soojuspliidi 60-70 kraadi ja aurustasin kogu vee, mul jäi umbes 10ml paks lima (valge/kollakas värvus).
Kas keegi oskab mind aidata ja öelda, kuidas seda edasi kristalliseerida hcl-vormiks?
Kas ma tegin kuskil viga? Kui jah, siis palun öelge mulle.

Tänan igasuguse abi eest

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
te peaksite proovima atsetooni väljalülitamist
mis tähendab, et valage külma atsetooni paksu lima peale (kui ei ole liiga hilja) ja kristallid peaksid lahusest välja kukkuma
kui süntesaator ei ole algusest peale segi läinud
sa peaksid lugema foorumis olevaid kristalliseerumise õpetusi (näiteks mefedrooni kristalliseerumine)
VÕI
jätke lahus aeglaselt aurustuma
rääkige meile, kuidas läheb
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/equipment/rextal.acidbase.html < hea lugemine

Last edited:

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Lasin selle aeglaselt aurustuda ja jäi mingi pasta, ei ole näinud kristallide moodustumist, pasta meenutas mulle amf, kuid teistmoodi. Pasta muutus üha kuivemaks, ma levitasin selle üle klaasplaadi ja kuivatasin seda ettevaatlikult ahjus 60 kraadi juures, pidevalt kontrollides, sain valge/kollase kuiva pulbri, mis purunes väga kergesti, võtsin 100mg insufflatsiooni teel ja see tundus kiire / veidi eufooriline. See on kummaline, et ma ei näe visuaalselt läikivaid kristalle, kuid kui ma seda krõbistan, kuulen krakkimist, nii et ma arvan, et see on hcl-vorm (võib olla vale). aitäh teile palju, ma väga hindan teie nõuandeid külma atsetooni tehnikaga ja kavatsen seda varsti proovida (tundub palju kiirem viis kristallide saamiseks).

Btw kas te arvate, et see pulber, mida ma sain, on metkatinoon? see valutab nina peaaegu sama nagu metamfetamiin.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Kui te kasutasite erowid sünteesi ja kõik töötas hästi, siis jep, see on metcat
Nüüdseks peaksite vist juba mõju tundma.
Kuidas sa pseudo ekstraheerisid?

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Valasin valged pse tabletid 150 ml destilleeritud veega täidetud purki ja kuumutasin seda mikrolaineahjus, kuni lahus saavutas 70c, seejärel ootasin, et see jahtuks, eraldasin selge sisu läbi kahekordse kohvifiltri teise purki ja kordasin protsessi esimese purki veel 2 korda. Mul jäi umbes 400-410ml pse lahust (40-50ml kaotasin kohvifiltrite tõttu). Mõtlesin pse kristalliseerida, kuid ei näinud mõtet, kuna kasutasin teises purgis lahjendatud kmno4 lahust.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Millega võiksin asendada kmno4 oksüdeerija?

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
man this stuff is all over the net (still - i'm amazed) > jones reaction in a chilled soln , but that involves many other steps, your best bet is a chilled kmno4 soln maybe in a hcl acidic solution (don't trust me on that> if you want hcl... )
kui kasutad seda oma nautimiseks, siis aitab äädikakraam.. aga ma soovitaksin mitte nii palju perm (pool p/eph).. kasuta pigem 1:4 äädikapermi ja sudo vahel.. jällegi, äädikasool on ebastabiilne, aga seda saab kuivatada "millegi" õliseks, edasine rekristallatsioon ja jahutamine võib aidata - ma ei tea , ma pole veel proovinud, ära IV seda kraami palun
proovi kuiv atsetooni/alküüdi VÄLJAS, kui oled saanud sudo/ephi üsna läikivaks, JA siis kasuta seda reaktsioonis...
ja võib-olla kui sa "ärkad" (ma ei teinud seda, ma vihkan seda), siis teed metamph

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Ma arvan, et Mno2, kuid ärge usaldage mind selles osas. *MIKS* sobib iga oksüdeerija, kuid teistsugustes tingimustes,
Ma prooviksin h2o2 või kloori, kuid need kõlavad sketšis/määrdunud .. Saate tellida permantit erinevatelt veebilehtedelt, kuid olge ettevaatlik koguse ja tolliga .. Ma lihtsalt ütlesin neile, et kasutan seda oma akvaariumi puhastamiseks, kuid vanad tollimehed ei saa sellest kraamist aru, kui see ei ole tavaline tolli asi
Ole ettevaatlik , nagu alati

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Ma ei proovinud recryst protsessi , sest ma lugesin, et orgaanilised happed ja betaketoonid ei ole väga stabiilsed, kuid jah: te saate mingi kuiva vormi.
Ma tõesti sooviksin, et selline lihtne süntees oleks võimalik hcl ja pikkade kristallidega... Ma proovin oma õnne uuesti
Hea teema, hea foorum... vabandust kolmekordse postituse eest, ma ei oska postitusi redigeerida

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
bkmdma kristallid. Atsetoon-2ml grammi kohta+H2O 1ml grammi pulbri kohta

Attachments

• fCzVsHIqw7.jpg
    fCzVsHIqw7.jpg
    1.9 MB · Views: 166