Kas väga suurte kristallide saamine metakristallisatsiooni käigus näitab märke vähem puhtast tootest?

V€ctor Company

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Olen järginud järgmist juhendit: http: //bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ne-crystallization-and-ice-manufacturing.465/

ja olen lugenud järgmist: Paradoksaalsel kombel kristalliseerub määrdunud metamfetamiin paremini kui puhas metamfetamiin, sest kristallid kasvavad kiiresti ümber lisandite osakeste, moodustades kena suuri, kõvasid kristalle.

Olen lisanud 3 pilti. Kaks neist on meie enda tehtud pildid meie katsepartiidest, mis näitavad väiksemaid selgemaid killustikke, mida oleme kristalliseerinud ülaltoodud lingil toodud meetodi abil, ja teine foto on pilt, mille olen võtnud internetist (must kinda) väga suurte killustike näitena, mis on sama suured kui käsi.

Kui te saate nende kristalliseerimisjuhiste põhjal nii suuri killustikke kui mustas kindas kujutatud pildil, siis kas see tähendab, et teie toode on ebapuhas? Kas piltide järgi on lihtne öelda, et meie partiid on suurema puhtusega kui see?

Attachments

• Gag9QHpCZl.jpg
    Gag9QHpCZl.jpg
    123 KB · Views: 45
  • 73A1tmSUYL.jpeg
    73A1tmSUYL.jpeg
    115.4 KB · Views: 38
  • Zyu0gt61EO.png
    Zyu0gt61EO.png
    220.8 KB · Views: 36

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
im ei ole kõige kogenud jääga, kuid must kinda üks ei näe isegi välja nagu meth mulle (ik selle lihtsalt pask jää, kuid see meenutab mulle nagu suur tükk kvarts või midagi). mõned ur killud on suuremad kui teised ive näinud, kuid midagi olla ALARMED umbes. need esimesel pildil näevad suur! see tundub puhas mulle, kuid ma oleks saada 2. arvamus.

I'd def usaldaks neid rohkem kui tõesti väikseid killustikke ^^;
kas u on kaalunud müüki foorumis?

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
see tähendab, et neil oli palju vaba ruumi kasvamiseks. suur kristalliseerumisnõu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Siin on asi, kui te oleksite teinud metamfetamiini, mis ei oleks tõsi, aga kui te ostsite seda kuskilt... jah, see ei ole metamfetamiin... err ma mõtlen musta kinda pilti, see ei ole metamfetamiin