DON - tegevus

Bigcrystal

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere, minu nimi on noname ;)
Tahtsin küsida teie arvamust DONi kohta Olen lugenud mõningaid aruandeid, kuid eksperdilt on raske saada objektiivset hinnangut.
Alexander kirjutas amfetamiinide sarnasest stimuleerivast toimest....
lihtsalt mida see tähendab? Kas tekib eufooria nagu amfetamiinide järel? Kas suuremate annuste puhul on visuaalsed ja psühhedeelsed mõjud?

Oleks tore, kui keegi kommenteeriks, sest ma ei taha raisata reagente ;)

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
294
Tere! Mis puutub DONi, siis seal ei leia tõenäoliselt midagi, mis oleks seotud amfetamiini klassikalise mõjuga (psühhostimulantide mõju on erineval määral olemas).
Kahjuks puuduvad uuringud, mis uuriksid nii selle aine psühhoaktiivsust kui ka selle farmakoloogilisi parameetreid. Siiski, võttes kokku olemasolevad juhtumite ja aruannete andmed ning tuginedes molekuli struktuurile, aine derivaatidele ja selle sarnasusele teiste molekulidega, on võimalik teha järeldusi selle mõju kohta.
DONi annustamist tuleks alustada 3 mg-ga, kui olete kogenud kasutaja, võite alustada 4-5 mg-ga (kuid mitte rohkem!). DON erineb tõepoolest DOx-klassist. Kestus on üldiselt umbes 7-8 tundi ja valdavaks toimeks on "kerge psühhedeelne toime" (annuse 2-3 mg juures), visuaalsed ja kuulmishallutsinatsioonid (annuse 5-10 mg juures) ning entheogeensed ja, psühhostimuleerivad toimed.

Kui otsustate seda sünteesida, proovige D-enantiomeeri ja jagage kindlasti oma tundeid siin.