LIHTSAIM VIIS BMK KONVERTEERIMISEKS AMF.

BMKOILEY123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Hei, inimesed, üks küsimus....

Olen mõnda aega ostnud hollandist BMK-õli, mis on 1:1 segatud isopropanooliga ja seejärel kontsentreeritud väävelhappega ettevaatlikult sadestatud amfetamiinsulfaadiks.

Olen nüüd katsetanud bmk õli teiselt tarnijalt ja proovinud seda muuta amfetamiinsulfaadiks nagu eespool kirjeldatud. Nüüd pärast õli saabumist märkasin, et mulle müüdi dietüül(fenüülatsetüül)malonaati (CAS- 20320-59-6) ... Olen juba vaadanud teie teemat, kuidas seda bmk-sulfaadiks teisendada, kahjuks ei ole mul piisavalt kogemusi ja seadmeid, et seda teisendada.

Nüüd minu küsimus : milline CAS number on õige, et lihtsalt amfetamiini õlist välja saada ?

Ma tean seda järgmise juhendi alusel:

segada 1:1 isopronaaliga ja lisada tilkhaaval väävelhapet (96%+), kuni lahuses moodustub sulfaat.

nii et ei mingeid raskeid samme ja algajale lihtne rakendada.

Bensüülmetüülketooni all leidsin järgmise CAS numbri:

Identifikaatorid
Muud nimed
bensüülmetüülketoon; metüülbensüülketoon; fenüül-2-propanoon

CAS-number
103-79-7

kas keegi võiks mind aidata... oleksin selle eest väga tänulik !
Kas see on CAS, mida ma vajan, et teha lihtsal viisil amfetamiini ?

Vabandust minu väga halva inglise keele eest, im saksa :)

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Vabandust, te muutsite BMK (P2P) amfetamiiniks, lisades väävelhapet? See ei ole võimalik. P2P peab esmalt läbima reduktiivse aminatsiooni, et saada amfetamiini või metamfetamiini.

Kas te mõtlete, et ostsite amfetamiini vababaasi? Sest seda on vaja, kui soovite amfetamiini toota hapestades.

A-õli. Puhas, soolamata amfetamiin. CAS nr on vist 300-62-9. Aga seda ostes ostate tegelikult ebaseaduslikku narkootikumi, mitte lähteainet.

BMK muutmise kohta amfetamiiniks otsi foorumist. Saagis on kuskil 30% ja see nõuab mõningaid keemilisi oskusi.

Last edited:

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
kas te saate anda lingi, kust seda siin foorumis leida ?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33

Siit. aga milleks kogu see vaev ja vähene saagis, kui saab lihtsalt fenüül-kaks-nitropropeeni teed minna? Ketoonist alustamine on minu arvates metilamfetamiini puhul soodsam.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

Ma ei tea, mu sõber . see on väga väga raske leida õige info siin foorumil
igaüks ütleb midagi erinevat

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Ei me mitte. Kui soovite valmistada amfetamiini, alustage P2NP-st. Sünteesi jaoks vaadake ... TA-DAAA ... "amfetamiinide" sektsiooni selles foorumis.
Kui soovite teha metamfetamiini, alustage P2P-st. Selle sünteesi kirjelduse leiate sama foorumi osa alt.
Aga keemiliste sünteeside tegemiseks on vaja omada või omandada mingisuguseid keemiateadmisi, muidu on sünteeside kirjeldused raskesti arusaadavad ja on suur oht, et sa paned kuradima. Keemiateadmiste omandamiseks õpi ise keemiat netis või otsi õpetaja, kes aitab sulle tehnikat õigesti selgeks teha. Palju õnne.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

Alustan ostetud tootega.
cas 5449-12-7
2-metüül-3-fenüüloksiraan-2-karboksüülhape
ja jah, kallis Docx siin on vähemalt 4 erinevat meetodit selle casi teisendamiseks P2P-ks.
seal on mõned täiesti valed. kasutatakse valesid tooteid.
Olen juba kolm korda valesid tooteid tellinud, millega ma enam midagi teha ei saa. muidugi kui oled keemia asjatundja on see kõik väga lihtne.
Ma arvan, et see on vale, et inimesed ei saa oma kogemusi muuta.
Sellepärast on foorumis palju valet infot.
Ainuke asi mida saab teha on iga kord uut teemat luua, sest muidu on peaaegu võimatu leida õiget infot
olemasolevast teemast.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Loomulikult saavad inimesed oma kogemusi jagada. See on suurepärane asi. Mul puudub kogemus 2-metüül-3-fenüüloksiraan-2-karboksüülhappe muundamisel fenüül-2-propanooniks ja molekule vaadates ei tundu see väga lihtne. Nii et ma olen väga huvitatud teie kogemustest selle tegemisest!
Aga ma olen rohkem kui natuke segaduses. Ma arvasin, et sa küsisid, kuidas BMK-st amfetamiini teha?

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

Tere, kallis DocX,

vabandust minu hilinenud vastuse eest, ma ei olnud seni kodus.
Ma tahan saada freebase õli ( A õli ) BMK pulbrist
põhjus, miks ma tahan seda teha BMK pulbrist, on see, et ma ei vaja keelatud mürgiseid tooteid nagu elavhõbedanitraat

Last edited:

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Noh, marsruut amfetamiini (A-õli on amfetamiini vababaas) BMK-st on eespool postitatud.