- Reaction score
- 2
Hei, inimesed, üks küsimus....
Olen mõnda aega ostnud hollandist BMK-õli, mis on 1:1 segatud isopropanooliga ja seejärel kontsentreeritud väävelhappega ettevaatlikult sadestatud amfetamiinsulfaadiks.
Olen nüüd katsetanud bmk õli teiselt tarnijalt ja proovinud seda muuta amfetamiinsulfaadiks nagu eespool kirjeldatud. Nüüd pärast õli saabumist märkasin, et mulle müüdi dietüül(fenüülatsetüül)malonaati (CAS- 20320-59-6) ... Olen juba vaadanud teie teemat, kuidas seda bmk-sulfaadiks teisendada, kahjuks ei ole mul piisavalt kogemusi ja seadmeid, et seda teisendada.
Nüüd minu küsimus : milline CAS number on õige, et lihtsalt amfetamiini õlist välja saada ?
Ma tean seda järgmise juhendi alusel:
segada 1:1 isopronaaliga ja lisada tilkhaaval väävelhapet (96%+), kuni lahuses moodustub sulfaat.
nii et ei mingeid raskeid samme ja algajale lihtne rakendada.
Bensüülmetüülketooni all leidsin järgmise CAS numbri:
Identifikaatorid
Muud nimed
bensüülmetüülketoon; metüülbensüülketoon; fenüül-2-propanoon
CAS-number
103-79-7
kas keegi võiks mind aidata... oleksin selle eest väga tänulik !
Kas see on CAS, mida ma vajan, et teha lihtsal viisil amfetamiini ?
Vabandust minu väga halva inglise keele eest, im saksa
Olen mõnda aega ostnud hollandist BMK-õli, mis on 1:1 segatud isopropanooliga ja seejärel kontsentreeritud väävelhappega ettevaatlikult sadestatud amfetamiinsulfaadiks.
Olen nüüd katsetanud bmk õli teiselt tarnijalt ja proovinud seda muuta amfetamiinsulfaadiks nagu eespool kirjeldatud. Nüüd pärast õli saabumist märkasin, et mulle müüdi dietüül(fenüülatsetüül)malonaati (CAS- 20320-59-6) ... Olen juba vaadanud teie teemat, kuidas seda bmk-sulfaadiks teisendada, kahjuks ei ole mul piisavalt kogemusi ja seadmeid, et seda teisendada.
Nüüd minu küsimus : milline CAS number on õige, et lihtsalt amfetamiini õlist välja saada ?
Ma tean seda järgmise juhendi alusel:
segada 1:1 isopronaaliga ja lisada tilkhaaval väävelhapet (96%+), kuni lahuses moodustub sulfaat.
nii et ei mingeid raskeid samme ja algajale lihtne rakendada.
Bensüülmetüülketooni all leidsin järgmise CAS numbri:
Identifikaatorid
Muud nimed
bensüülmetüülketoon; metüülbensüülketoon; fenüül-2-propanoon
CAS-number
103-79-7
kas keegi võiks mind aidata... oleksin selle eest väga tänulik !
Kas see on CAS, mida ma vajan, et teha lihtsal viisil amfetamiini ?
Vabandust minu väga halva inglise keele eest, im saksa