Lihtsaim viis sünteesida meskaliini HCL-i

lazarus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hei, poisid,
Ma olen väga amatöör-keemik, kes on teinud üsna palju uuringuid (koos oma sõbraga, kes on kogenud keemik) meskaliini hcl sünteesi kohta. Kas keegi oskab mulle näidata suhteliselt lihtsat (ja ohutut) viisi selle ühendi sünteesimiseks?

Tänan

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Kui te oleksite teinud oma uurimistööd, teaksite vastust sellele.....

Ma ütlen teile ikkagi, mida 5 minutiline Google'i otsing oleks teile öelnud...

3, 4, 5, trimetoksübensaldehüüdist 3,4,5, trimetoksünitrostüreeni, 3, 4, 5 trimetoksünitrostüreenist meskaliini.

Kuidas te nende juurde jõuate, ei hakka ma valima, sest seda leiate Google'i ja selle veebisaidi kaudu.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Kasutades primaarset amiini ja nitrometaani, õige? Oh ja siis mida iganes te kasutate selle redutseerimiseks...
Küsimus, mida ma otsin, on, millise primaarse amiiniga enamik inimesi alustab?? Ma nägin siin sünteesi, mis kasutab tsükloheksüülamiini...kas seda on lihtne hankida või saab seda asendada mõne teise on see "alifaatiline "amiin? Või midagi sellist. Sellest mida iv lugenud on kahte tüüpi ja ma ütlen alati valesti aga jeh.
Otsin seda ka teha aga juba muidugi teadsin info mida sa ütlesid. See on rohkem ins ja outs...minu jaoks vähemalt ja ma ei pea ennast isegi amatöör standard keemias lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Oh ka vabandust, et nii vana teema uuesti esilekerkib

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Ma ei tea saagist, kuid olen üsna kindel, et katalüsaatorina saab kasutada metüülamiini, mis on mugav, sest selleks on vaja ka nitrometaani, mida saab kasutada metüülamiini valmistamiseks.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Okei, see on mulle kasulik. Nitrometaani on minu jaoks raske saada ja seega ei saa ma öelda, et ma raiskaksin seda, kasutades seda metüülamiini valmistamiseks, kuid ma olen näinud tuletõrjujate sünteesi, mis tundub mulle üsna ahvatlev, OTC-ness mõttes.
Et olla õiglane; olles uurinud seda, võiksin ma ilmselt tegelikult lihtsalt teha tsükloheksüülamiini ja isegi Zn on tulemas - ja ma tegelikult just tellisin ka NiCl(II), 🤔 sellest....
Tõenäoliselt saaksin sel moel parema saagise - päris palju kogu sünteesi primaarse amiini/katüülist, kui kasutaksin tsükloheksüülamiini.
Teised on soovitanud ka ammooniumatsetaati kasutada katülistina...
Ma ei tea, kumba teed ma kiikan, see sõltub sellest, kui palju nitrometaani ma lõpuks saan. Tegelikult on mul nüüd siiski natuke nitroetaani, nii et ma jõuan aeglaselt, kuid kindlalt selleni - seades oma järgmise RXNi ette lähteainete hankimise osas.
ATM Ma töötan trüptamiini reduktiivse aminatsiooniga trüptofaaniks, kuid mul on raha otsas ja ma vajan kuiva jääd.
Ma olen valmis tunnistama, et ma lükkasin edasi minu töö n,n-DMT-sünteesi, nii et ma saan endale järgmise jaoks bitti lubada.
Nädal täna, ma saan jää... kuivjää, mis ei ole mingi kiirus lol kuigi ma arvan, et lõpuks teen ka vastava TMA

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Kuidas on lood ammooniumatsetaadiga?

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ma mõtlen rangelt 3,4,5-trimobensaldehüüdi puhul vastavat b-nitrostüreeni

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Yeh ma mõistsin ammooniumatsetaadi kohta kohe pärast pihkali jõudmist, isegi kui ta teeb poo poo seda natuke lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Huvitav YouTube'i video, mille autoriks on vist chemdelic, käsitles seda hiljuti ja tundus, et ta tegi seda kenasti - isegi kui ta kogemata lisas nitrometaani asemel 2,5-DMOaldehüüdi nitrometaani.
Ma ei mäleta täpselt kuidas, aga ta leidis viisi, kuidas lihtsalt kohapeal tehtud vett maha valada...