Okei, see on mulle kasulik. Nitrometaani on minu jaoks raske saada ja seega ei saa ma öelda, et ma raiskaksin seda, kasutades seda metüülamiini valmistamiseks, kuid ma
olen näinud tuletõrjujate sünteesi, mis tundub mulle üsna ahvatlev, OTC-ness mõttes.
Et olla õiglane; olles uurinud seda, võiksin ma ilmselt tegelikult lihtsalt teha tsükloheksüülamiini ja isegi Zn on tulemas - ja ma tegelikult just tellisin ka NiCl(II),
sellest....
Tõenäoliselt saaksin sel moel parema saagise - päris palju kogu sünteesi primaarse amiini/katüülist, kui kasutaksin tsükloheksüülamiini.
Teised on soovitanud ka ammooniumatsetaati kasutada katülistina...
Ma ei tea, kumba teed ma kiikan, see sõltub sellest, kui palju nitrometaani ma lõpuks saan. Tegelikult on mul nüüd siiski natuke nitroetaani, nii et ma jõuan aeglaselt, kuid kindlalt selleni - seades oma järgmise RXNi ette lähteainete hankimise osas.
ATM Ma töötan trüptamiini reduktiivse aminatsiooniga trüptofaaniks, kuid mul on raha otsas ja ma vajan kuiva jääd.
Ma olen valmis tunnistama, et ma lükkasin edasi minu töö n,n-DMT-sünteesi, nii et ma saan endale järgmise jaoks bitti lubada.
Nädal täna, ma saan jää... kuivjää, mis ei ole mingi kiirus lol kuigi ma arvan, et lõpuks teen ka vastava TMA