Hei
Soovitan (natuke lihtsam viis) lihtsalt minna otse juba bromitud toote 2b4m, võite osta seda Hiinast või kohalikult müüjalt.
Kas sul on heitgaas? Selle väga oluline. Selle bromi, mida sa tegeled, kui sa ei ole valmis, siis seisad silmitsi kahjuliku
Kui teil on 3m mask, siis ostke ABKFG (või midagi sellist - nimi) filtrid, need on mõeldud amonia ja hapete jaoks.
Kui soovite alustada klaasist, siis vajate klambreid ja ka mõned vardad, varuklaasid (need purunevad sageli). Ümarapõhjaline kolb + varukolb (soovitavalt mitme kaelaga, et paigaldada termomeeter ja kondensaator, kui see on vajalik).
Kõlarid + termomeetrid on alati parem varuosadena
50ml, 250, 400-500 ml, 1000 ml on hea komplekt.
50ml hapete mõõtmiseks (kui valite 100g 4bk partiid).
250 MA 40 % aq jaoks, kui te otsustate seda teha.
400-500 lahusti jaoks, ja 1000 on külmkapis lõplikus korras.
See oli minu viis
Muidu on abiks trummel eraldaja, et eraldada kihte, ülejäänud saab teha pudelis või roundbottom kolvis ja aeglaselt lisada rohkem klaasi kogumisse, kui tunnete vajadust. Üldiselt saab teha 4mmc ilma klaasita. Keskenduge heitgaasile, 50 eurot tehtud PP ventilatsiooni teeb oma töö, lihtsalt veenduge, et selle PP materjal on vastupidav (vähemalt PP)
aga miks sa valisid selle tee? Ma mõtlen, miks sa tahad bromida 4MP. See on lihtsam 1. korda, kui te kasutate valmis, nagu ma ütlesin allpool. Siis on teil vaja vähem vaeva, see on rohkem "karistav vigu", kui mõni juhtub.
Sa võid teha nn "raputada ja küpsetada", kõik, mida sa vajad, on lahustada 4 bk (2b4m) mittepolaarses lahustis, nagu touliin, etüülatsetaat sõltuvalt sellest, mis on lihtne viis osta, teine samm on MA 40% valamine sellesse, kui sul on kuumutatud segisti, seda saab teha samal päeval, kui mitte - sa võid raputada seda mõned korrad päevas ja 24-48h pärast (kui sa valid näiteks touliini - kuid see on kleepuv ja mulle isiklikult ei meeldi). Siis kasutad trummel eraldaja edukalt hapestada pärast. Sa peaksid hankima termomeetri ka, et kontrollida, milliseid temperatuure sinu sügavkülmik annab, pead seal hoidma atsetooni ja 4mmc pärast hapestamist