- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
5 aastat tagasi raputasin ja küpsetasin Gatorade'i pudelites. Ma kasutasin 24 tunni arvutus 2,4 g pseudo 3,7 g kogu pillide massiga, et see oli parim viis. Ma ei teinud eelnevalt ekstraktsioone, vaid lihtsalt jahvatasin selle blenderis läbi ja Gatorade, spordipudel, millel on väike keeratav kork ventilatsiooni jaoks, vm&p naftat ja umbes klaasitäis NaOH ja NH4NO3. Ja 2 patareid.
toimis nagu võlu. Nüüd ei tööta üldse. Olen vist 10 korda proovinud sellest ajast peale, mitte ühtegi edukat käivitust. Mulle ei tundu, et nad midagi muutsid... Ma kasutasin Sudafed 24 hr tablette.. aga tea, mis on parimad pillid mandril us kasutada ekstraheerimiseks. Mõned on pse sulfaat ja teised Hcl. Kas sulfaat on sama mis pse freebase? Mis vahe on sulfaadi ja Hcl vahel?
Vabandust, et nii palju küsimusi ühes postituses
toimis nagu võlu. Nüüd ei tööta üldse. Olen vist 10 korda proovinud sellest ajast peale, mitte ühtegi edukat käivitust. Mulle ei tundu, et nad midagi muutsid... Ma kasutasin Sudafed 24 hr tablette.. aga tea, mis on parimad pillid mandril us kasutada ekstraheerimiseks. Mõned on pse sulfaat ja teised Hcl. Kas sulfaat on sama mis pse freebase? Mis vahe on sulfaadi ja Hcl vahel?
Vabandust, et nii palju küsimusi ühes postituses