USAs on minu arvates tubakatoodete tarvitamine keelatud institutsionaalsel pinnal osariikide kaupa. Minu osariik ei luba tubakat alates 90ndatest aastatest. Mõnes osariigis müüakse tubakat komsomolikogus.
Nii et minu kogemuse kohaselt, sõltuvalt asutusest, tõenäoliselt kui olete maakonnavanglas, peate te kasutama posti, kuna seal ei ole territooriumilt lahkumine või kontaktvisiidid - peate leotama paberit oma soovitud lahusega ja kirjutama sellele väikese märkuse. See töötas väga hästi sünteetiliste noidide puhul. Olen kuulnud, et see töötas ka kristalli puhul, suboxone'i kohta olen kuulnud erinevaid tulemusi. Millegi muu kohta ei ole positiivne, kuna kõike, mis tuleb, uuritakse tugevalt, neid röntgenitakse, koerad jne.
.
Teine võimalus on kontaktvisiidid - see on enamasti pigem riigivangla kui maakonnavangla puhul. Suboxone ribad on peamine kaup - inimesed teenivad vanglast tulles rohkem raha kui nad teenisid tänaval trügides. Inimesed rullisid ribad kilekotti ja tegid väikese kimpu, tavaliselt naine libistas selle sisse ja leidis viisi, kuidas seda teile kätte toimetada, ilma et keegi seda märkaks. Külastajaid otsiti teel sisse kergelt läbi. Sa pead seda kas alla neelama, kui see hävitamata läbi läheb, või väga hästi peitma, sest pärast külastust otsitakse sind ribadeks. 100-200 dollarit 8mg ribade eest... võite lühikese ajaga teha väikese varanduse. Tavaliselt saadaksite kellegi rahakorralduse oma inimestele ja kui see toimiks, siis saaksite oma ribad kätte. Sa võiksid ribad purustada 16 või 32 tükiks ja panna lusikale paar tilka vett ja nuusutada iga tükki ja sa oleksid terve öö hambarjaga oma kambrit puhastanud. Kontaktvisiitidel võisid sa midagi sisse saada, kuid tavaliselt oli see rohi või sünteetilised noodid nagu suitsu ja suboksooni ribad.
Kui sul õnnestus jõuda madalama turvaklassi, võisid saada tööd välitööliste meeskonnas, kes korjasid prügi maanteelt või territooriumilt - inimesed tegid seda enamasti lihtsalt sigaretipõllede tubaka jaoks, aeg-ajalt tuli ka midagi läbi. Inimesed võiksid ehk midagi üle aia visata, aga see on üsna riskantne ja keeruline. On ka muid privileege nagu töövabastus, kus teid lastakse maha ja võetakse üles kohalikus ettevõttes, millega asutusel on lepingud, see on teie parim võimalus, kuid selle positsiooni saamine võtab aega, tavaliselt pärast esimest aastat lukus. Ma olen töötanud riigi politsei hobusetallil, kus labidasin sittu, põhimõtteliselt kõigil oli seal midagi toimumas, seal ei olnud tualetti, nii et kõik pidid metsas sittuma - see ei olnud probleem. Sa võis kergesti korraldada surnuaeda ja enamik inimesi seda ka tegi. Kui sa suudad instutsiooni territooriumilt välja pääseda ja leida minut või kaks enda jaoks ja sa võid lasta kellelgi tuua sulle, mida iganes sa soovid, kui sul oli see ühendus, siis sa võisid haubitsat tükkhaaval tagasi sisse viia, kui sa tahtsid - iga olukord on erinev, nii et sa pead nüansid välja töötama. Niikaua kui sa seda boofisid ja vaikisid ja keegi ei nuhelnud, siis võisid sa teha mida iganes. Lihtsalt veenduge, et läbisite oma uriiniseeriad - enamik valvureid isegi ei vaadanud teid, nii et see ei ole liiga raske.
Viimane võimalus on, kui sul on seestpoolt mingi side - kui valvur on peresõber, võib-olla üks õdedest. Või kui sul on väga lahe advokaat. See on haruldane ja raske ja tavaliselt ei kestnud ühel või teisel põhjusel liiga kaua, ei tea miks.