Ma ei nimetaks btcboss2022 petturiks vähemalt mitte eesmärgipäraselt. Ma tegelikult usun, et ta ausalt püüab, kuid on probleem. Siin foorumis kirjeldatud meetodid on tegelikult meelevaldsed, ütleme, et on juhuse küsimus, milline stereoisomeer kristalliseerub esimesena välja ja seda on moodustunud soolas ülemääraselt. Ühel korral võib olla d- ja järgmisel korral l- ja jah 70-30, et täpselt nii saadakse. Kui sul nüüd pole polarimeetrit, et ise kontrollida optilist pöörlemist (lihtne) siis saad kena kristallid ja kuna siinsed videod ja postitused väidavad alati, et see on ainult d- siis mõtled "Hea! Kristallid! Peab olema d-Meth!".
Sellepärast usun, et on vale nimetada btcboss2022 petturiks, kui ta ei maksa sulle raha tagasi või ei anna kasulikku materjali, siis oleks see midagi muud.
Ja muidugi on ilmselge fakt, et te ei saa osta d-Methi hea kvaliteediga, ütleme 85% või rohkem d- vähem kui 30 €/g ja seda kilogrammide eest. Kuna valmistamise vaev ja kulud on lihtsalt väga suured ja kõik vähem on majanduslikult mõttetu.
Sama kehtib kõigi uimastite kohta, mida sünteesitakse salajastes laborites. Kui omab keemiatehast, noh siis saab seda kõike peaaegu tasuta valmistada, suurepärase kvaliteediga. Seda tõestas 80ndatel Imhausen XTC, parimad MDMA pillid, mis kunagi turul olid.
Kui keegi on huvitatud tegema video või pildiõpetust sellest, kuidas kontrollida (umbes) optilist pöörlemist väga lihtsate, kõigile kättesaadavate vahenditega PM mulle ja ma annan talle, mida ta peab teadma, mul lihtsalt ei ole selleks aega ega närve.
Mulle ei meeldi ka see, et tehakse nägu, et hiinlased on sagedamini petturid kui teised, see ei vasta tõele. Ma leidsin, et hiinlased on üsna ausad ärimehed, ainus puudus on see, et sa ei saa kunagi raha tagasi, sest nad pigem surevad kui annavad saadud raha tagasi. Aga nad on üsna valmis kompenseerima kaupade nii vajalik. Kelmid või lausa vargad ja röövlid on Nigeerias (muidugi) Lõuna-Aafrikas (mitte mustad), kõikides Araabia riikides (mitte-moslemid on alati mäng) ja top on Austraalia (iga kurjategija arvab, et ta on Ned Kelly taassünd).
Nimekiri on täiesti subjektiivne, aga kuna see on minu poolt, siis kuulutatakse see käesolevaga evangeeliumiks