Wordpress on kirjutatud PHP keeles. Selle algselt "artiklihaldussüsteem", kus saab töötada blogi ja avaldada selle teatud kuupäevadel koos kommentaaridega. Umbes nagu paljud ajalehed töötavad.
Igatahes koos teatud pluginad nagu woocomerce saab teha seda poe. Aga kuna wordpress on nii sageli kasutatav selle tavaliselt sihtmärk paljude häkkerite poolt. Aga muidu ütleksin, et see _peaks_ olema turvaline.
Ainuke halb asi on see, et mõnel inimesel on javascript välja lülitatud, nii et wordpress ei pruugi nende jaoks töötada. Kuna jah js on müüja jaoks lõng ma ei usu, et gov mängiks oma kaarti välja (kasutades tor brauseri js mootori haavatavust) juhusliku müüja jaoks, kuid ma arvan, et nad kasutaksid selliseid asju pigem pedofiilide või terroristide püüdmiseks, sest kui nende trikk avalikuks saab, siis parandab seda kogukond (avatud lähtekoodiga tor).
Ma ütleksin, et Wordpress on hea isegi grupi müüjate jaoks, kes seda jagavad, välja arvatud kui plaanite luua uue valge maja turu, siis peaksite hakkama muretsema, et ei kasuta js, on mitu peidetud sibula teenust (et toetada rohkem kasutajaid korraga), captcha, et visata botid minema...
Kurat paljud inimesed ei saa isegi aru kui palju turvalisust WHM oli. Näiteks nad isegi kontrollisid, kas su päring tuli päris brauseri rakendusest, mul võttis kaua aega, et aru saada, kuidas nad seda tegid:
Mida ma tegin, oli kõigi taotluste uuesti saatmine nende serverisse ja vastamine tagasi. Saate seda kasutada, et esindada täielikku originaalset saiti, kuid ainus tegur, mida muudate, on btc hoiuse aadress... Tema põhimõtteliselt mees keskel. Ei ma ei ole kunagi kasutanud seda phish keegi, reasearch ainult. Kõigepealt kasutasin lihtsat JAVA-serverit, mis ainult suunab päringu algsesse serverisse. See ei töötanud ja mul polnud aimugi, miks. Kui ma proovisin sama nginxiga, siis töötas see hästi. Siis sain teada, kuidas nad seda tegid... Nad kontrollisid, kas pealkirjad algasid suurelt, nagu on määratletud. Enamikul implementatsioonidel olid päiste nimed väikse algustähega. Aga tor brauser ja enamik brausereid kasutasid "suurtähtedega" nimesid nt "content-type" vs "Content-Type". Nii et ma kasutasin python toores socket ja ehitada oma http kuradi reuqests! Ja see töötas nagu võlu.
Näiteks Dread ei ole sellist kaitset, nii et sa võiksid lihtsalt kirjutada phishing saidi Dread.
Nagu näete, on palju rohkem paska läheb kulisside taga seoses turvalisusega, kuid isegi kui te müüa umbes 20'000$/päevas ma ei muretse palju. Nii et mine lihtsalt hulluks ja kasuta wordpressi, aga lase professionaalil see sinu jaoks üles seada.