Ei, mitte õigesti! Hankige ACS-klassi 99,9% isopropüülalkohol. Keetke see keemiseni, seejärel valage see toote üle teise klaasist tassi. See, mis ei lahustu, on prügi. Kui te eraldate vedeliku tahkest prügist, valage see klaasist küpsetusnõusse ja laske sellel istuda ärge häirige seda liikumine segab protsessi, nii et laske sellel jahtuda toatemperatuurini, seejärel asetage see ettevaatlikult külmikusse, kuni see jõuab sellesse, mida enamik külmikuid peaks olema seatud, mis on umbes 33 kraadi, kui see jõuab selle tempi, viige see sügavkülma, kuni see jõuab umbes -3 kraadi, siis on see valmis. Selles võib olla veel vedelikku, nii et valage see kõik üle filtri, et eemaldada allesjäänud vedelik ja laske kristallidel kuivada, ja saate alkoholi ära visata. Kuivamisprotsessi kiirendamiseks võite soovi korral kasutada soojuslampi. Pärast seda & kui see on täiesti kuivanud, meeldib mulle teha külm atsetooniga pesu, et vabaneda lisanditest, mis tavaliselt on kristallide välisosas. Samuti meeldib mulle vedelik pärast hea vedeliku eraldamist uuesti keeta, kui eemaldan prügi, mis ei lahustu & enne seda olen selle juba pulbriks muutnud ja teinud atsetoonipesu ja ilmselt lasknud sellel enne alkoholi keetmise osa kuivada. kuid see ei ole vajalik. Kõige parem on seda kuumutada nii, et keedad vett pannil ja paned alkoholi klaasi keeva vee sees. Nii on vähem tõenäoline, et te alustate raevukat põlengut! Loomulikult ei tohi olla idioot ja panna liiga palju vett pannile, nii et see voolab üle klaasi, sest see oleks täiesti tagurlik ja suur peo viga, samuti kallis!