Kuidas "kangelaslik annus" psühhedeelseid aineid võib olla terapeutiline

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Kuidas "kangelaslik annus" psühhedeelseid aineid võib olla terapeutiline, selgitab Johns Hopkinsi professor.
Olge valmis, et teie meeled lähevad pahaks, sest psühhedeelikud on tegemas tagasitulekut! See on õige, hiljutised uuringud on näidanud, et uimastid nagu LSD ja psilotsübiin võivad olla tõhus viis vaimse tervise seisundite, näiteks depressiooni, ärevuse ja PTSD raviks. Ja mis kõige parem? Erinevalt traditsioonilistest antidepressantidest näevad mõned inimesed oma sümptomite pikaajalist paranemist juba pärast ühte trippi.

Kuid mis on nende ainete puhul nii teraapiline? Siinkohal tuleb mängu Johns Hopkinsi professor Matthew W. Johnson - ta on teadustöö rokkstaar, kes on uurinud sõltuvust, psühhedeeleid ja teisi meelt mõjutavaid aineid. Tema missiooniks on paljastada saladusi, miks nende uimastite "kangelaslik annus" võib mõnede inimeste jaoks olla nii elumuutev.
Vaata videot!

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
ma olen võtnud maagilisi seeni lihtsalt üksikuid (umbes pool keskmise suurusega) ja see oli põrgulik kogemus, noh kui ma võtsin seda umbes 20-30 minutit oli kõik hea aga pärast seda mis juhtus ma ei mäleta ma üleannustasin ja kukkusin magama idk aga ärgates pärast 9-10 tundi ma ei mäleta midagi (lihtsalt kehv naration kogemus)

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
mul oli ka hullumeelseid kogemusi kangelaslike annuste kohta seenel.
mäletan ikka veel väga selgelt, et murdusin reaalsusest välja ja nägin tulnukaid humanoide.
öeldes, et see juhtub, kui sa sööd kogu boksi.....

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
24
Meie mõte:
See on hullumeelne ja puhas hullumeelsus. Me mõlemad oleme LSD-d tarvitanud ja teame, miks see on hullumeelne.

Kujutage seda ette:
100ug LSD on nagu aknast läbi teise dimensiooni vaatamine.
200 grammi LSD on akna avamine ja pea välja pistmine.
300ug LSD-d on nagu end oma mugavusest välja tõmmata ja visata sellesse dimensiooni.
400 g LSD-d (sa oled perses).
500ug LSD on nagu pooljumalatega ja muu sittaga rääkimine, kohtumine selle tundmatu dimensiooni elanikega.
600ug + Ascend ja kas sündida uuesti püha olendina inimeste seas või kaotada end täielikus psühhoosis ja mitte kunagi enam olla sama inimene, jääda pika elueaga traumade/ hirmudega.

Muidugi asi psycs on lahe ja kõik, kuid ärge unustage negatiivseid mõjusid, need ei pruugi olla füüsilised, kuid vaimsed nad on tonn.