See sõltub sellest, millist ühendit te segate ja kui kontsentreeritud on teie valmistoode...
Näiteks ill teha testosterooni Enanthate 250mg/ml...
Asjad, mida te vajate......
-testosterone Enanthate pulber
-kandjaõli (ma kasutan mct-õli) paljud inimesed kasutavad viinamarjaseemneõli. Mulle meeldib mct, sest see on lahjem.
-bensüülalkohol (et hoida lahus mõnevõrra steriilsena)
-bensüülbensoaat (lahusti pulbri lagundamiseks).
-kuumaplaat koos magnetilise segajaga
-autoklaav(ma kasutan steroklaavi)
-pudelifilter 22 mikroni PVDf filtriga.
-vaakumpumpump, et käivitada oma bottletop-filtrit.
-pokaal toote segamiseks kuumal plaadil (ma kasutan 500ml).
-10ml pudelid koos korkide ja korgiga.
-kaalud, et kõike kaaluda.
Okei, kui ma teen 100 ml testosterooni Enanthate'i 250mg/ml juures, siis ma segaksin oma koostisosi niimoodi...
* kõigepealt paneksin 61,25 ml mct-õli oma keeduklaasi oma kuumal plaadil, magnetilise segisti töötab... Mul on kuumutusplaat sisse lülitatud, kuid väga madalal keeran selle järk-järgult üles, eesmärk on saada see segatud võimalikult vähese soojusega, kuna liiga palju soojust võib teie käiku lõhkuda...
*järel lisan 18ml bensüülbensoaati (18%) oma keeduklaasi juba segunevasse mct-õlisse.
*saadake seejärel 2ml bensüülalkoholi (2%).
* kui teil on lubatud segada minutiks, lisage 25 grammi testosterooni enanthate'i pulbrit ja laske segada ja väga järk-järgult tõsta kuumust, püüdes võimaluse korral jääda alla 130 °F... Ma lihtsalt tõstan seda aeglaselt, kuni toode on lahustunud... (võite kasutada lahusteid nagu etüüloelaat)
* kui teie valmistoode on põhjalikult segatud, saate lasta sellel veidi jahtuda, siis laske see läbi oma bottletop filtri... toode, mis jookseb läbi filtri, on hea, et seda saab pudelisse villida... Ma kasutan pipetti, mis on seatud 10ml ja panen valmis toote pudelitesse, mille tõmbasin steroklaavist välja ja panen pudelitesse pärast kuivatamist bensüülalkoholiga leotatud korgid... kui soovite olla supersteriilne, võite kasutada laminaarvoolu kasti, mille ees töötada, et hoida asjad eriti puhtad.(ei ole kunagi täiesti steriilne). Igatahes pange 10ml pudelitele stopper valmis tootega ja pange korgid peale ja krõbistage need... Wallah
Nii et seda lugedes näete kindlasti, et ma ei ole kaugeltki professionaal, ma ei tea keemiat ja on palju erinevaid viise ja suhteid ja erinevaid asju, mida saab kasutada... aga nii ma teen seda
Valemite liitmiseks võite kasutada lihtsat aas-kalkulaatorit nagu see...
steroidhomebrew.com
Ma vaatan ka erinevaid valemeid erinevatel clearnet foorumitel... palju infot seal erinevate ühendite segamise kohta erinevates kontsentratsioonides... lihtsalt tuleb teha mõned otsingud ja lugemine...