Ma otsin ja otsin, et saada kätte puhas d-meth. Mulle meeldib see metüülfenidaadi või amfetamiini asemel väikeses annuses, kuna see muudab vähem närviliseks või pingeliseks. Kahjuks ei ole kogu tavaline turul olev kraam puhas või on raseemiline või mis iganes...
1. Kas keegi müüb siin siis väikestes kogustes d-methi Saksamaale?
2. Kui mitte, siis mis oleks kõige lihtsam ja lihtsaim viis seda valmistada?
3. Nägin, et kuskil on müügil süstimiseks mõeldud ampullid, mis sisaldavad efedriin hcl 50mg/ml. Kas see toimiks kui ma saan nagu 5g efedriin hcl? Kas ma pean ikka efedriini ekstraheerima või võin kasutada lihtsalt ampulli sisu? Ma mõtlen, et see tundub olevat lihtsalt vesi vist.
4. Või kas keegi siin müüb efedriin hcl? või teab linki poodi (euroopa). mis on efedriini normaalne hind?
5. Lugesin, et efedriiniga võib minna otse d-methi?
6. pseudo või ephe ei teeks vahet?
7. Milliseid kemikaale on raske saada ja kust saab neid hankida? Kuidas on lood fosporiga?
8. Kas kristalliseerumise etapp on vajalik? Ma tahan lihtsalt puhast toodet, mida ma saan siis segada veega ja siis doseerida mililitrites suukaudseks tarbimiseks. ei vaja killustikku ega muud.
9. millised ained on lõpptulemus? ja milline on eeldatav puhtus?
10. milliseid seadmeid ma tegelikult tõesti vajan. Ma ei plaani ehitada hobilaborit, kuna see hobi tundub üsna ohtlik :-D
1. Kas keegi müüb siin siis väikestes kogustes d-methi Saksamaale?
2. Kui mitte, siis mis oleks kõige lihtsam ja lihtsaim viis seda valmistada?
3. Nägin, et kuskil on müügil süstimiseks mõeldud ampullid, mis sisaldavad efedriin hcl 50mg/ml. Kas see toimiks kui ma saan nagu 5g efedriin hcl? Kas ma pean ikka efedriini ekstraheerima või võin kasutada lihtsalt ampulli sisu? Ma mõtlen, et see tundub olevat lihtsalt vesi vist.
4. Või kas keegi siin müüb efedriin hcl? või teab linki poodi (euroopa). mis on efedriini normaalne hind?
5. Lugesin, et efedriiniga võib minna otse d-methi?
6. pseudo või ephe ei teeks vahet?
7. Milliseid kemikaale on raske saada ja kust saab neid hankida? Kuidas on lood fosporiga?
8. Kas kristalliseerumise etapp on vajalik? Ma tahan lihtsalt puhast toodet, mida ma saan siis segada veega ja siis doseerida mililitrites suukaudseks tarbimiseks. ei vaja killustikku ega muud.
9. millised ained on lõpptulemus? ja milline on eeldatav puhtus?
10. milliseid seadmeid ma tegelikult tõesti vajan. Ma ei plaani ehitada hobilaborit, kuna see hobi tundub üsna ohtlik :-D
Last edited: