Question Kuidas valmistada metüülamiini?

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
250 grammi ammooniumkloriidi ja 500 grammi 37% formaldehüüdi segatakse 1L ümarpõhjalises kolvis ning kuumutatakse ja hoitakse temperatuuril 104 °C. Destilleeritakse, kuni vett ei tule. See võttis umbes 6 tundi. Kui vee destilleerimine lõppes, võeti kolb kuumutuskolbist välja ja jahutati sügavkülmikus alla 10 °C. Kõik ammooniumkloriidi kristallid tulid välja. Filtreeriti ammooniumkloriid ja kanti vedelik üle teise keeduklaasi. Seejärel kontsentreeriti vedelik poole mahuni ja välja tuli rohkem ammooniumkloriidi. Filtreeriti uuesti ja vedelik kontsentreeriti taas poole mahuni. Kui vedelik muutus oranži värvi ja tekitas palju suitsu, valati vedelik teise keeduklaasi ja kristallid tulid kohe välja, misjärel muutus see tahkeks kookiks. Jahutati uuesti alla 10 °C. Seejärel pesti 250 ml kloroformiga ja filtreeriti uuesti. Filtreeritud kristallid keedeti 250 ml absoluutses metanoolis ja kogu metüülamiin lahustus. Osa ammooniumkloriidist jäi alles. Filtreeritakse ja ammooniumkloriid visatakse ära. Filtreeritud vedelik jahutati öösel sügavkülmas ja filtreeriti uuesti. Saagis on 72 grammi puhast metüülamiini.

On palju lehekülgi, kust saab metüülamiini leida.

Palju paremaid ka.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-hydrochloride-synthesis-large-scale.617/
See on sama meetod nagu videos.

See on kõige lihtsam.

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
te teate, milline on parim meetod puhta metüülamiini saamiseks, sest ma nägin, et on rohkem meetodeid

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
jah, lõpptoodete saamiseks on alati mitu meetodit, kuid kas nende saagis on ebasoovitav või nõuavad palju keerulisi seadmeid ja tulemused ei ole seda vaeva väärt.

ülaltoodud meetodiga ei nõua te mingeid spetsiaalseid klaasnõusid ja saagis on umbes ~90%. nii et see on parim, mida ma suudan mõelda.

Ja ülaltoodud toode on metüülamiini hcl ja te vajate ~40% aq sol. nii et sol. saab teil on palju.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
ma ei tee seda ise, vaid ostan seda, sest see on super odav umbes $ 1-50c liitri kohta 99% vedel dcm.

Attachments

• Kkgn6ThvPs.png
    Kkgn6ThvPs.png
    218.7 KB · Views: 164

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Ma tahan seda ise toota, et näha, kui palju raha ma saan teenida, esialgu ma ei usu, et on mõistlik toota otse metüülamiini. igatahes miks te ostate metüleen ja mitte metüülamiini?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Teie poolt eespool kirjeldatud meetodi saagis on 49,6% (juhul, kui tegemist on tõeliselt puhta metüülamiiniga). Ärge viige inimesi siin palun eksitada.
no

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
mul on tõesti kahju, et ma vaatasin teist sünteesi ja ei vaadanud hoolikalt minu eesmärk ei olnud kedagi eksitada ja see viga ei kordu enam.

ja seda ma ei pidanud siia postitama see puudutas DCM-i ekstraheerimist lahjendites segust.

ma fkd see üles sorry

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
H0mAVSLgM5

tegelikult on see teie umbes $2,5/kg metüülamiini hcl ja 50c 40% liq metüülamiini eest (ja nad ekspordivad küll Euroopasse, kuid mitte Ameerikasse).

super odav huh

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Soovitan teil proovida meetodit BB foorumi videost.

Last edited: