Question Kuidas kontrollida Psuedo Ephedriini kvaliteeti ja kõige lihtsamalt sünteesida

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Tere Walters!

Mul on mingi kummaline olukord, kus ma vajan abi: mu sõber arvab, et tal on umbes 50kg Psuedo Ephedriini, ta ostis selle mustalt turult. Ta andis mulle 100 grammi sellest, et sünteesida seda, sest mul on keemiline taust, kuid ma ei ole spetsialiseerunud orgaanilisele keemiale. Ma loodan, et te saaksite mind aidata järgmistes asjades:

1) Kas on võimalik kindlaks teha, kas see on tõeline Psuedo Ephedrine? Ma ei taha alustada sünteesi ja lõhkuda oma keldri dor näiteks.

2) Kui selle Psuedo Ephedrine, mis on parim / lihtsaim viis konverteerida see 50kg Meth. Mul on juurdepääs kemikaalidele, nii et see ei ole suur probleem, ma eelistan meetodit, mis on ohutum.

Minu sõber maksis "Pseudo efedriini" eest 2500 dollarit kilogrammi eest, nii et tõenäosus on üsna suur, et see on see aine, kuid igaüks võib olla petetud tho.

Ma loodan, et sa Walters saab aidata Jesse (mind)

Tervitused ja lahked tervitused,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
See reageerib mandoliini Scott ja ühe teise reagendiga. On palju teste, mis aitaksid identifitseerida. Teil ei ole juurdepääsu kemikaalidele. Välja arvatud juhul, kui teie India Poola Venemaa ect. Sa pead otsustama, kui palju sa tahad korraga teha. 50 kg ühes reaktsioonis võtaks tohutu varustuse, mida te kasutaksite ainult üks kord ( sest te surnud). Liitium on kõige võimsam redutseerija tal on 6 elektroni annetada sidumiseks ja see on tasuta vanades patareides ja seda saab kasutada mitmel viisil, liah, kask, kask,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Tere Frit!

Tänud vastuse eest, ma ei ole kunagi kuulnud mandoliini Scottist või oli see sarkasm?

Ma tean inimesi Poolast, kes võivad meid aidata nii ja muidugi ma ei tõmba 50kg 1 partii, kuid mul on mõned klaasiseadmed ja võiks lõpuks osta katla mustalt turult.

tänud liitiumi ettepaneku eest, nagu ma ütlesin, mul on keemiline taust, kuid mitte orgaanilise keemia.

Kui sa või mõni teine saab mind edasi aidata, oleksin õnnelik. ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Ei, see ei olnud sarkasm need on keemilised reagendid, mis reageerivad pseudoefedriiniga, kuid on ka teisi
Oev1ybUDcC

Kas te saate veevaba vedelat ammoniaaki? Kui jah, siis on teil seda tehtud

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Im kavatsen homme küsida oma sõpru, im ei tea selle tabeliga.
Minu riigis on RAL-numbrid erinevate värvide koodid xD

Pean järgmistel päevadel põhjalikumalt uurima.

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...