võib-olla see ei olegi freebase... see on ilmselt sool, mis seletaks, miks see ei lõhna naljakalt ja põhimõtteliselt ei lõhna üldse..... Kui see oleks freebase, siis lõhnaks see naljakalt.
kui see on soolad, siis tavaliselt umbes 20mg korraga... see on adderal... ja selle maksimaalne terapeutiline annus on 20mg 3 korda päevas... võib-olla on see kuni 30mg 3x päevas. Aga sa ei taha seda kohe väravast välja teha...... Recreationally, ma mõtlen, et see sõltub vist sinust. ma kasutasin alguses 60mg, siis 40mg korraga pärast seda vastavalt vajadusele... see on ainult minu jaoks idk, mida teised tegid. Ma ei teinud seda küll iga päev ja im tuttav selle mõjuga... igatahes.... sinu asemel ma lahustaksin ühe grammi 1000ml või liitris vees. Selle suhtega kui tarbid 20 milliliitrit siis tarbid 20 mg, ükskõik mis soola see on. Ja id alustaks 10 ml korraga joomisega ja vaataks, mida see sulle teeb. võibolla isegi 5ml. Selle lahjendusega saate tõesti veenduda, et teil on kontroll selle üle, kui palju te võtate. te ostsite põhimõtteliselt 5000 20 mg annust... põhimõtteliselt 4,5 aasta väärtuses 60 mg päevas