Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Mul on 2 erinevat amfetamiini partiid üks on tugevam üks nõrgem kas ma saan neid segada 1 ja kuidas ilma seda rikkumata?
Mul on 2 erinevat amfetamiini partiid üks on tugevam üks nõrgem kas ma saan neid segada 1 ja kuidas ilma seda rikkumata?
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Lahustada destilleeritud vees ja aurustada tagasi tuua oleks väga hea viis Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 10 Sep #3 Vabandust, et häirib, kuid kuna ma olen algaja, kas soovite selgitada paremini või kui selle ei ole probleem võib ma pm teile, kui teil on aega, et saada samme, kuidas seda teha ma väga aprecciate seda tänab teid. Upvote 0 Downvote
Vabandust, et häirib, kuid kuna ma olen algaja, kas soovite selgitada paremini või kui selle ei ole probleem võib ma pm teile, kui teil on aega, et saada samme, kuidas seda teha ma väga aprecciate seda tänab teid.