Question Vajan abi MDA sünteesimisel Helionalist.

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
"Lahus jahutati ja ekstraheeriti ksüleeniga. Lahus filtreeriti ja filtraat pesti ksüleeniga ning ksüleenikogused lisati kokku. Ksüleenile lisati umbes 100 ml conc HCL-i, mida loksutati ja eraldati. Vesilahus ekstraheeriti ksüleeniga ja ksüleen eraldati. Seejärel vabastati amiin NaOH-ga veepoolsest osast ja töödeldi seda tavalisel viisil, et saada MDA"

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Jah, see toimib. Mul on probleeme soolade eraldamisega mda lõpuks? Ma ei saa aru, et sama asi nagu töötlemine nagu tavaliselt? Kas keegi oskab selgitada? Katsetasin, mis mul on, must ja suitsetab koheselt.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
@johanson @HIT MONKEY

ma ei olnud kindel, mida tähendab "tavapärasel viisil töötlemine". ma küsisin chatgpt, nii et võtke seda soolaga, aga see on see, mida ma sain:

Keemias on "working up in the usual way" väljend, mida kasutatakse sageli sünteesiprotokollides või laboratoorsetes protseduurides, et näidata, et reaktsioon või protsess tuleks lõpetada või lõpetada vastavalt standard- või tavapraktikale. See tähendab, et järgnevates etappides reaktsiooniproduktide isoleerimiseks, puhastamiseks või analüüsimiseks tuleks järgida väljakujunenud tehnikat või meetodeid, mida tavaliselt kasutatakse sarnaste reaktsioonide või ühendite puhul.

Konkreetsed sammud, mis on seotud reaktsiooni "üles töötamisega", võivad erineda sõltuvalt sellistest teguritest nagu reaktsiooni olemus, soovitud toode ning lähteainete ja reaktsiooni vaheproduktide omadused. Siiski võivad üldised töötlusprotsessis kasutatavad meetodid hõlmata järgmist:

1. kustutamine või neutraliseerimine, mis tahes järelejäänud reaktiivide või reaktsiooni kõrvalsaaduste neutraliseerimine.
2. Soovitud toote või reaktsioonisegu ekstraheerimine sobiva lahustiga.
3. Ekstraheeritud materjali pesemine või puhastamine, et eemaldada lisandid või soovimatud ühendid.
4. Puhastatud toote või reaktsioonisegu kuivatamine või kontsentreerimine.
5. Lõpptoote või reaktsioonisegu iseloomustamine analüütiliste meetoditega, näiteks spektroskoopia, kromatograafia või mikroskoopia abil.

Üldiselt on "töötatud tavalisel viisil" lühend või üldine juhis, mis näitab, et sünteesi või reaktsiooniprotsessi järgmised etapid tuleb läbi viia, kasutades standardseid laboratoorseid tavasid või väljakujunenud protokolle.

äkki lähed tagasi ja loed sünteesi uuesti läbi? saadad võimaluse korral kogu asja, see teeks asja palju lihtsamaks ^^;

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
minu wifi on sitt ja see postitati kaks korda. kas keegi võib selle kustutada?

johanson

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
võiksime ette kujutada, et see tähendab - ma viitasin konkreetsemalt - antud juhul. - Mis oleks see, sest "töötas tavalisel viisil" - kui kõik, mis see oli - hei - see on see viis! - ja siis, mis on see viis? - see´s üles töötada tavalisel viisil, wtf

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
@johanson np ^^; Vabandust, et ma ei saanud olla rohkem abiks.

kui @HIT MONKEY võiks jagada kogu sünteesi, see oleks dope kui fuck