Question Kui mul on grupp inimesi ja kauplus ning ma tahan neid siia liigutada, et nad ostaksid BB kaudu.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
22
Kui mul on grupp inimesi ja kauplus ja ma tahan neid siia kolida, et nad ostaksid BB kaudu, et end turvalisemalt tunda, kas see on ok? Selles mõttes, et nad ostavad mulle võib-olla palju, kas neil on lubatud esimesest osta minult, olles uus müüja / müüja?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
22
Vabandust ,mul on veel üks küsimus. Kui keegi postitab teemat ''i m otsin sünteetilisi kannabinoide'', siis kas mul on lubatud suunata teda minu postitusele BB narkootikumide turul ,või jätta talle privaatsõnum ? Tänan teid väga

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666
Jah, saate. Ma ütleksin, et see on vajalik

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666
Kuid pidage meeles, et hea rusikareegel on, et kõik tehingud peavad läbima foorumi eskrooni. Püüdes meelitada kasutajat mis tahes sõnumitoojatesse, et escrow'st mööda minna, heidab teile kohe petturi varju

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
22
me tuleme spetsiaalselt eskrooni . kliendid on õnnelikult eskrooni :)
veel üks küsimus . Meie reship poliitika on aktsepteeritud ?

# Euroopa jaoks pakume 100% reship või raha tagasi !

## Väljaspool Euroopa territooriumi pakume ainult 25% raha tagasi või 25% reship juhul, kui on kadunud või kui on tagastatud tagasi saatja ei saa enam kätte. Nii et pakett on kadunud igaveseks !

## Me ei paku reship ilma jälgimiseta saadetud pakettidele!

## Me ei saada alla 10g tellimusi koos jälgimisega!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666
Seega peate töötama ainult ELis. Nagu kõik pakid, mis on saadetud ilma jälgimiseta ja mida ostja ei ole saanud, teen täieliku tagasimakse.

Meie eskroot tagab, et ostja saab kas kauba kätte või saab raha tagasi. Kõik kõrvalekalded sellest reeglist ei ole ok.