Mu kallis sõber, ma mõistan täielikult teie mõtteviisi, kuid kui lubate, siis soovitan kogu südamest proovida mõista ka põhitõdesid ja seejärel iga ravimiga seotud dokumentatsiooni puhul palun teavitada ennast preparatiivses protsessis esinevatest nähtustest. Youtube on hea algus see pani ka mind õigele teele koos Vogel'i praktilise orgaanilise keemia (see on suur .pdf ärge ehmatage see õpetab teile palju) alustage üldiste/orgaaniliste põhimõistete mõistmisest siis liikuge oluliste laboritehnikate juurde (ümberkristallisatsioon, destillatsioon, happe-baasi ekstraheerimine ja muidugi süntees ise ja muud puhastusmeetodid vaakumfiltratsioon, soolamine, lahustid, reagendid jne...) siis peate hakkama saama molekulide struktuuride kirjutamisega ja nomenklatuuriga (nende nimetamisega). Alprasolaam on tugevatoimeline ja isegi kui on olemas üsna uus kuum meetod selle lihtsaks sünteesiks saadavatest lähteainetest (2-amino-5-kloro-bensofenoon + 2-Bromo-propionüül-kloriid + hüdrasiin + lahustid ja seadmed), soovitan lahkelt alustada mõnede praktiliste katsetega enne ohtlike kemikaalide käsitsemist ja ka kõigepealt teha diasepaami (sest see on vähem tugev ja teil on umbes kümme korda väiksem oht juhusliku üleannustamise tekkeks), samuti ei pea te kasutama hüdrasiini, mis on üsna plahvatusohtlik. Alustage lihtsatest asjadest nagu fluorestsiin ja töötage end ülespoole amfetamiinini, sünteesides ise 2-fenüül-nitropropeeni ja miks mitte ka nitroetaani (see võib olla demotiveerivalt frustreeriv, kuid see on midagi, mida me kõik confrunt), igatahes bitchute.com'il on kasutaja nimega ChemPlayer... vaadake tema videod ja õppige praktikat temalt ja kasutage Vogel's sõnaraamatuna Pihkal, mis peaks olema teie piibel, et õppida vähemalt seni, kuni hakkate nägema ja mõistma mustreid ja mida iga samm tähendab (Sasha tegi suurepärast tööd, selgitades iga põhjuse eest tehtud sammud). Jumal õnne ja head kiirust!
P.S. Ma olen teadlik, et rahustid on teie eesmärk ja ma ausalt loodan, et rikkaks saamine ei ole teie plaan, vaid teie väärtuse suurendamine inimesena, et olla Prometheuse vääriline järeltulija, GHB on palju palju lihtsam teha rahustit, kuid sellel on omad ohud kasutamisel.