Hello, I'm looking for a ebook of how to cook high THC gummies thanks
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 Jul 20, 2022 #1 Tere, Otsin e-raamatut, kuidas valmistada kõrge THC sisaldusega kummikuid tänu
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #2 Lihtsalt ostke THC pulbrit ja lahustage see etüülalkoholiga ning pihustage THC kummikutele
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #3 Või kasutage hassiõli.
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #4 j
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #5 Mul on tegelikult võimalus saada hashi, kuid sellest, mida ma lugesin, on pärast hashiga segatud kummikute keetmist THC tase muutub madalamaks, mul on vaja viisi, kuidas THC tase stabiilseks muuta või võib-olla suurendada seda on suurepärane.
Mul on tegelikult võimalus saada hashi, kuid sellest, mida ma lugesin, on pärast hashiga segatud kummikute keetmist THC tase muutub madalamaks, mul on vaja viisi, kuidas THC tase stabiilseks muuta või võib-olla suurendada seda on suurepärane.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #6 Ma ei tea siis, proovige saada LSD ja lahustage see etüülalkoholis ja pihustage kummikutele
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #7 Ma DM teile eraviisiliselt, et me saaksime rohkem rääkida, et