- Reaction score
- 53
Esimene kord oli mul 3,5g ja esimene kord oli mul 5,5-6g, minu võimalikud vead on, et minu pH oli vist mitte väga hea, võib-olla liiga madal ja minu 4-MMC ei ole olnud väga valge pärast filtreerimist, ma arvan, et sellepärast, et ma lasin atsetooni ja HCl lahust 4mmc sügavkülmikusse, sest mõned tunnid hiljem oli valge piima lahus valge, kuid mõned punased / oranžid, ma arvan, et ma tegin viga ka metüülimisel, ma arvan, et ma lasin lahust rohkem kui 2 tundi, idk, kui see on viga, oh ja minu lahus ei olnud kuum, ma teen seda oma katusel ja temperatuur on külm, nii et.. Võib-olla ei ole reaktsioon piisavalt kuum, et saada maksimaalne saagis, ma võin kuumutada lahust alguses, et alustada reaktsiooni võib-olla?
Esimest korda panin 4-MMC/atsetoon/HCl sügavkülma, kui 8-10 tundi, 4-MMC kivi oli väga väga valge, kuid atsetoon/HCl oli alumine osa, sest ma ei seganud enne sügavkülma sammu...
Kui keegi oskab mind aidata saagise suurendamiseks palun? :'(
Esimest korda panin 4-MMC/atsetoon/HCl sügavkülma, kui 8-10 tundi, 4-MMC kivi oli väga väga valge, kuid atsetoon/HCl oli alumine osa, sest ma ei seganud enne sügavkülma sammu...
Kui keegi oskab mind aidata saagise suurendamiseks palun? :'(