Tänan teid vastuse eest. Lõpptoode, mida ma pildistan, oleks väike morfiin hcl, mida kasutatakse suu kaudu või ninaalselt.
Nii et vana traditsiooniline viis kaltsiumhüdroksiidi ja ammooniumkloriidiga on ilmselt kõige tõhusam ja kasutajasõbralikum viis nimetatud morfiini saamiseks...
Teie poolt kirjeldatud "retseptiga" oleks see ütleme skaleeritav niimoodi:
1g lubja 10g/ml vees ja 4g oopiumi?
Kas seda segu kuumutatakse või lihtsalt segatakse, kuni kõik on lahustunud? Siis filtreeritakse see segu...
Siinkohal olen ma segaduses...nii et võtate filtreeritud lahuse, keedate (kui kaua?) ja töötlete ammooniumkloriidiga...
Ma ei saa aru, et 3 osa vett 1 osa oopiumi filtrile. Lisate rohkem vett algsele filtreeritud vedelikule, mida on töödeldud kaltsiumhüdroksiidiga (lubjaga)? Ja ka, kui morfiini välja sadestada, siis on teatud ph, mida peaks pildistama rite? või äkki on see pigem suhte asi? 3 osa vett, 1 osa oopiumi, 1 osa ammooniumkloriidi?
Vabandust, et nii pikalt jätkan!
Nii et siis, pärast seda, kui tahke morfiinibaas on välja sadestatud, veega pestud ja kuivatatud, siis kuidas muuta see morfiin hcl-ks? Kas see lahustub mittepolaarsetes ainetes nagu ksüleen või tolueen, millest võiks mullitada hcl gaasi läbi, et saada hcl vormi?
Ok, see on kõik... Ootan teie vastust!