Ma kaevasin sügavamalt kui @slimszi
Lubage mul siinkohal hüpoteesi püstitada:
Teave:
- Vähemalt 2 Kerberose peeglit on avatud (Privex Datacenter Stockholmis, kasutades port 81 lol) (mitte need, mida @slimzi postitas).
- AB "welcome" leht on hostitud samas andmekeskuses (ilmselt õiguskaitse), IP-d EI ole kaugel Kerberose omadest (185.130.46.136). "põrgu", nad võivad olla isegi samas rackis, kuna see switch on valesti konfigureeritud.
Hüpotees 1:
- AlphaBay on LE poolt haaratud, nende server on lihtsalt mesilane, et püüda yall
... kui see on tõsi, siis kuidas kurat Kerberos töötab samas andmekeskuses "Privex" AASTAT, olles samas paljastatud! LE? rumal õnn?
- AB ja Kerberos on kuidagi seotud ja exit scams on kasumlikumad.
Hüpotees 2:
- Mõlemad on samas andmekeskuses, puhas õnn. (ikka Kerberos on avatud, JÄLLE AASTAT)
Fakt:
Kerberose peeglid on avatud. kurat, ma müün teile IP, kui te maksate piisavalt ja garanteerin selle kasutajate ja nende rahaliste vahendite turvalisuse.
Igal juhul peaks kasutajate turvalisus olema iga DNM operaatori #1 prioriteet ja isegi naljakaid inimesi nagu @simzi tuleks tõsiselt võtta. topeltkontrollige oma logisid ehk? igaühe turvalisuse naermine ei ole nali. (ega ka väljumise pettused lol)
Kasutajatele:
- Kui olete müüja, veenduge, et teie JS on välja lülitatud, kasutage ainult Tails OS, kui ühendate Kerberos (või üldiselt), paluge oma klientidel aadressid krüpteerida (ärge usaldage turu krüpteerimist), kui kasutate windows, saada elu!.
- Ärge kasutage rahakotti, ärge tehke palju sissemakseid, ärge jätke palju rahakotti... teid on hoiatatud (See kehtib kõigi turgude kohta)
Luciferi jaoks:
@Lucifer topelt kontrollige oma servereid, ei ole vaja teha nalja kellegi üle, kes üritab kaitsta ennast ja ülejäänud kasutajaid.
soovitus (kodeeritud): blokeerige kogu ICMP & UDP sissetulev liiklus (ma tean, et TOR ei ole UDP, teie serveril on see ikkagi olemas) ja paluge oma andmekeskusel blokeerida ICMP lülitil, mis ühendab teie 2 serverit rackis.