minu arvamus kloonitud CC kohta on, et see on keeruline ja tehniliselt raske. ma lugesin sellest mõnda aega, kuid olen jõudnud arusaamisele, et võib-olla ma eksin, kuid selleks, et kloonida kaart ja võtta sellelt raha välja, on vaja tarkvara (EMV kiibilugeja kirjutaja tarkvara), mis kirjutab varastatud andmed võõrast CC-st puhtale uuele kaardile. koos kiibi ja magnetvedruga selline tarkvara on saadaval ainult pankadele ja maksab umbes 30K Leidsin DNM-is erinevaid müüjaid, kes pakuvad sellist piraattarkvara 1k eest, kuid kõikjal sattusin peale, et nad on petturid ja et sellist piraattarkvara ei ole olemas, seal on ainult originaal litsentseeritud tarkvara, mis on saadaval registreeritud firmadele.
Kunagi oli võimalik see lihtsam kuna kirjutamiseks vajalikud andmed (tarck1-3) olid salvestatud kaardi magnetvedrele aga alates uutest EMV kiibiga kaartidest on see keerulisem aga mitte võimatu peaks oskama seda teha ja seda ma ei ole näinud.
et saada andmeid välismaa kaardilt on vaja skimmerit ja võltsitud keyloggerit või mini-spycam'i mis on pandud ATMile suunatud klahvistiku pin'ile, et salvestada pin, on palju müüjaid selle seadme aga paljud neist on petturid see on risk üks neist on
https://t.me/SKIMMINGpARTs.
aga ma olen ka lugenud, et see on pettus, aga see võib olla valejuhtimine konkurendilt ma ei tea.
Kindlasti tasub uurida isiklikult ma arvan, et alati on häkkerid, kes suudavad ära kasutada finantssüsteemi.