Leeliselahus reageeris kuidagi atsetooniga? Google on siinkohal kasutu. Kas minu freebase on taastatav?

Heartburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Reguleerimisala: vabalahuse ekstraheerimine leeliselahusest.
Ma unustasin lahusteid varuda ja ainsad olemasolevad otsused olid proovida atsetooni või jätta see liiga pikaks ajaks freebase'ina ebastabiilseks. Atsetoon mis tahes küllastunud vesilahusega pidi käituma nagu IPA ja teised alkoholid - jagunema ja hõljuma peal. IRL pärast puhta p.a. annuse valamist atsetooni ja lõpliku eraldussegu raputamist. Aga minu saatuseks hakkas see segu kuidagi harva täheldatud nukleatsioon pinnalt alla ventiili sarve. nüüd on see pudingi sarnane pehme tahke aine, mis on tehtud tihedast kalakiilto pilves, valge, nõelakujuline, korrastamata kristallvõre. see ebaühtlaselt jagab kihid ja ka ummistas mu äravoolu rotoventilaatorit lõplikult....

Küsimus on see ainult mind kummitab selline mõistusega seletamatu, ega isegi google otsinguga mitte seletamatu. Kas minu freebase saab kuidagi kätte enne oksüdeerumist või midagi rikkumist? kellelgi oli see varem olemas?

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Ma kopeerisin ja kleebisin selle (allpool, im ei ole nii lahe). Aga see on tõenäoliselt see, mis on goo... SO, küsimus on siis, kuidas eraldada ja isoleerida seda ühendit. Paistab, et see võiks olla vesilahus... ish... Üks tõeline keemik (legaalse taustaga) peaks seda laiendama.....

"Kui te reageerite atsetooni ja lahuse vahel, tekib reaktsioon, mida nimetatakse aldolreaktsiooniks. Leelis on tavaliselt kas KOH või NaOH ja need on tugevad alused. Hüdroksiid deprotoneerib atsetooni ja tekkinud enolaat liitub teise atsetooni molekuli karbonüülsüsiniku juurde. Üldine reaktsioon on näidatud allpool
.
main-qimg-130e9dc4be3462e676c0765b7abb2c9b
"

Heartburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Olen seda näinud, kuid teadsin, et see viitab ainult tahke veevaba KOH-le. Lõpuks leidsin pärast mõningast sirvimist USA patendis selgituse ulatuse. Teatud tingimustel on NaOH lahus võimeline käivituma nukleatsiooniks, muutudes, nagu nad väidavad, ülipuhtaks NaOH-slurriks, mis on valmis edasiseks töötlemiseks jne. Minu jutu lõpus dekanteeriti atsetoonikiht lihtsalt väikese koguse settega, pärast kerget kuumutamist umbes 45-50°C, lahustus leelis tagasi ja nii edasi.
Kui see on õige väitekiri, kehtib kellegi teise kinnituseks - siis tunnistagu igaüks ausalt, kui ta on sellest kunagi kuulnud. Ausalt öeldes mina ei ole.

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Ma ei ole seda kunagi kogenud... aga see on huvitav. Ma arvan, et ma peaksin seda meeles pidama, kui see kunagi minuga juhtub. Aga im hea meel, et sa aru saite, mees.

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
aga oota.... mis on "P.A." atsetooni annus? Ma ei saa aru, millist protsessi te siin kirjeldate. Sul ei olnud lahusteid, nii et selle asemel, et jätta vababaas lihtsalt rahule, segasid sa seda atsetooniga? kust tuleb mängu naatriumhüdroksiid? ja miks on kaasatud vesi? Sul oli küllastunud NaOH lahus ja sa segasid seda atsetooniga, arvates, et see teeb mida?

Heartburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Puhtusaste "p.a." - kui ma tõlkisin oma kohaliku keele lühendiga õigesti, peab see tähendama >99,5% sisu.