Asi, mis mind paljude rahvusvaheliste saitide puhul murelikuks teeb, on ostja ootus, et ta ostab algusest peale lahtiselt. Näiteks dw-turul ei ostaks ma kunagi lahtiselt, ilma et ma oleks saanud esmalt tasuta näidise või vähemalt ostaksin väikese koguse või maksaksin ainult saatmise eest. Nii et vähemalt tean, et müüja on pädev saatmisel & thar toode on vastuvõetav. Aine puhul, millest ma olen huvitatud, vajan alustuseks ainult 5-10 grammi. Ilmselt suureneb kogus aja jooksul. Aga kui ma panin tundeid välja, üritasid müüjad mind saada ostma kg või 5kg kogust. Kuidas ma vaatan seda, see on parem meile mõlemale, et näha, kas 5-10grammi jõuab sihtkohta, summa aega laevanduse, nõuandeid ma võiksin anda müüjale tulevaste laevade jaoks, mida nad ei pruugi teada (ärge kirjutage käsitsi aadressid, vaakumkinnitus või kasutada õhukindlaid konteinereid, millele järgneb mylar jne). Need on asjad, mida ma tahaksin teha kindel ajal väikese koguse laevade, et kumbki pool võiks endale lubada kaotada n muuta laevanduse järgmise koormuse asemel lihtsalt laevandus kg n ma olen välja Krüpto, müüja on välja tulevaste ostude, kui nad ei reship jne . Ma arvan, et see on põhjus, miks ppl armastan Escrow dw turgudel nii palju.