THC- ja psiilotsübiini söögikordade valmistamine

nepalm

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ei ole kindel, et see on foorumites õigesti paigutatud.

Aga kas kellelgi oleks lihtsaid juhiseid täiesti algajale, kuidas valmistada nii THC- kui ka psilotsübiinist söödavaid aineid?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
25
Deklareerimine on kõige olulisem osa. Ma kasutan alati või kuumas veevannis dekarboniseeritud kanepit ja lasen sellel jahtuda müüriklaasis. Kui te ei pahanda maitset, siis kipub rohtu sõelumise asemel sisse jätmine tegema brownies natuke tugevamaks. Minu lemmik on kasutada suhkrulehtede lõiked ja kõik karvad ja kõik saagist ja ma kuivatan seda samamoodi, nagu ma kuivataksin pungad. Trimmimisest saab päris häid söödavaid toiduaineid. Ma kasutan 6 grammi trimmi, 1 grammi jahvatatud õisi ja umbes kümnendiku grammi kiefi, mis on jahvatatud 1 pulgakese võis, ja teen paarile tuttavale inimesele valu korral kummikuid ja see toimib neil suurepäraselt. Oma kodukultuurist saadud trimmide kasutamine on tore võimalus teenida lisaraha või lihtsalt saada häid söödavaid toiduaineid, ilma et peaks kasutama palju õisi. Hoiduge siiski suurematest fännilehtedest, minu arvates ei maksa nendega segada. Õli või võid kasutada peaaegu kõike, mis nõuab seda. Kui olete oma või või õli valmis teinud, järgige lihtsalt oma lemmikretsepti ja olge ettevaatlik, et võid keetmisel mitte põletada. Mis puutub seentesse, siis mul ei ole selle kohta midagi lisada