Käsiraamat. Kuidas asju autos turvaliselt üle kanda

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
See käsiraamat annab meile juhised, kuidas end kraami üleviimise ajal kindlustada, alates auto valikust ja peidikukoha valimisest ning lõpetades lugudega politseiga suhtlemiseks.

Auto valik.
Turvaliseks tööks on vaja spetsiaalset autot. Püüdke valida kõige populaarsemad linnalähedaste autode mudelid, mis ei paista silma oma unikaalse tuuningu või muude detailide poolest. Parim valik on 4WD (nelivedu) Näiteks KIA Sportage, Renault Duster, Skoda YETI, SSANGYONG ACTYON, HOVER GREAT WALL.

Uut autot ei tasu osta autosalongist, parem on osta kasutatud auto, mis on olnud kasutusel 5-10 aastat. Auto otsimisel tuleks eelkõige tähelepanu pöörata pigem auto tehnilisele seisukorrale kui värvile. Tehniline seisukord peaks tagama pika hea töö.

Kohe pärast ostu käige teenindusjaamas ja vahetage kõik kulumaterjalid ning edasise hoolduse puhul ärge säästke üksikasjadega ja tehke regulaarselt diagnostikat teeninduses.

Auto probleemid raskendavad teie teekonda ja võivad põhjustada ootamatuid tagajärgi kuni politseiametnikega kohtumiseni, seetõttu tuleks kõik riskid minimeerida. Lisaks ärge unustage hoolitseda sobivate rehvide eest kohas, mida te transpordite. Kui te lähete pikamaale, kaaluge universaalsete rehvivariantide valimist.

Kuhu peita kraami.
Kraami transportimiseks on vaja kasutada suletud pakendeid. Käepärane on kasutada ziplocki ja vaakumkinnitajat koos pakendikottidega. Pakendid võib ka kleeplindiga katta, et eristada kraami tüüpi ja kaalu (kui see on vajalik).

On palju variante, kuidas pakendeid koos kraamiga turvaliselt peita. Kõik sõltub nii auto mudelist kui ka kraamipakendi mahutavusest ja omadustest. Vaadake oma auto sisemust tähelepanelikult üle, sest enamikus automudelites on palju spetsiaalseid konstruktiivseid nišše ja peidikuid, oluline on vaid need üles leida.

Järgnevalt anname mitmeid ideid kraami peitmise viiside kohta. Igatahes peaksite alati meeles pidama, et mida leidlikum on teie lähenemine, seda väiksem on tõenäosus, et teie peidetud kraami leitakse. Seega on parim variant luua oma unikaalne peidik.

Võltskatalüsaator.

2021 09 06 17 43

See variant ei ole tehniliselt kõige lihtsamini realiseeritav, kuid aitab oma asju turvaliselt peita.

Varjuta auto uste alla polstri alla.

2021 09 06 17 44

See peidiku variant on populaarne tänu realiseerimise lihtsusele.

Asetage sisselaskekollektori alla.
2021 09 06 17 46

Selle varianti puhul peidetakse kraam õhufiltri korpusesse, mis on igas automudelis. Ärge unustage jätta vaba ruumi auto korrektseks tööks.

Asetage keskne tunnel tassihoidja liistu alla.

2021 09 06 17 47

Võimalik, et selle osa lahtivõtmine võib nõuda lisapingutusi. Kõik sõltub teie auto interjööri struktuuri eripärast. Võtke paneel täpselt lahti, et ei jääks mingeid lahtivõtmise jälgi, samuti on parem kinnitada kraami varumine teibiga.

Mida teha politseiga suhtlemisel.

Kõige tähtsam on säilitada rahu ja hoida oma emotsioonid kontrolli all. Seepärast tuleb teil luua võimalikult üksikasjalik lugu oma sihtkoha ja reisi eesmärgi kohta, samuti uskuge ise sellesse.

Valmistage ette laiendatud vastused järgmistele küsimustele:

• Kust te sõidate, mis on teie sihtkoht ja kui palju aega on sõit kestnud?
  • Mis on teie reisi eesmärk? Mida te kavatsete selles kohas teha?
  • Mis on selle ettevõtte nimi, kus te töötate, ja mis on teie amet?
Iga detail teie jutust peaks olema võimalikult lähedal tõele ja ka teie välimus peaks kinnitama teie ametit. Samuti peate pöörama tähelepanu oma külastuse eesmärgi kinnitamisele. Näiteks kui väidate, et lähete puhkusele, peate kaasa võtma turismivarustuse või kohvri riietega. Kui väidate, et lähete sugulastega pidustustele, võite kingipaketi panna tagumisele istmele. Selliseid variante võib olla palju, see sõltub kohast, kuhu te lähete.

Et vältida asjatut kokkupuudet politseiga, püüdke ühineda üldise autovooluga ja ärge ületage kiirust. Kontrollige enne sõitmist marsruuti ja püüdke leida kontrollpunktide möödasõidukohti, kui neid on. Kui teie auto number ei ole aga kohalik, ärge sõitke ainult mööda maateid, sest see võib politseil äratada asjatut kahtlust ja huvi.

Isegi kui teil ei õnnestunud politseiga suhtlemist vältida, pidage meeles, et olete seaduskuulekas töökas kodanik ja te ei riku seadust, seega olge rahulik ja ärge näidake mingeid märke, et olete olukorra pärast mures.

Last edited by a moderator:

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
43
Need on kohutavad. Mul õnnestus kord smugeldada Tijuana MX-st USAsse x100 MDMA pressitud pilli. Mul oli need lihtsalt istusid minu Pikachu spirit kapuutsi taskus, mida ma kandsin. Suutsin probleemideta sisse saada.
Teine kord õnnestus mul samast sisenemispunktist smugeldada x10 1,5mL viaaliga ketamiini. Seekord jätsin need lihtsalt kohvrisse ja trükkisin välja võltskviitungi, et see on minu loomade jaoks. Taas töötas.
Ma mõtlen, et see ei ole raske, kasutage lihtsalt oma kujutlusvõimet ja seiske.

MuricanSpirit

Don't buy from me
New Member
Reaction score
50
Peaks olema võimalusi, kuidas kemikaale teise vormi üle kanda? Nt. transportida mdma mingi vedelikuna ja lihtsalt märgistada seda valesti? Või äkki minna hulluks ja luua sellest paberid.

Nt. THC puhul ei oleks piisavalt ohutu vedada THC-d lahustatult etanoolis? See lõhnaks ikkagi nagu etanool (vist) ja testid näitaksid positiivset etanoolile. Ei ole kindel kohandatud THC kiirtestide osas ja kas need toimivad, kui lahusti on etanool (päris laboritestid ilmselt ei peta siin).

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Valage see ravimtaimede tinktuuri (rohu puhul) pudelisse ja kui keegi küsib, võite öelda, mis see on. Ma arvan, et testtrüpe näitab TCH olemasolu.

Last edited by a moderator:

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Fake katalüsaator üks peaks olema ohutu af(kui suletud,puhastatud alkoholiga nii koer ei saa nuusutada).aga ma mõtlesin, kas te teate, kuidas teha keerulisi lõksu peidikuid autodesse Nagu see relv enamasti ja väikesed kvantiteedid või oleks mul vaja automehaanikut, keda ma usaldan, kellel on väga head elektrilised oskused?

Hans-Dietrich

Don't buy from me
New Member
Reaction score
45
Katalüsaatori korpusesse ei ole hea mõte ainet peita. Seda tuleb peita sellisesse kohta, kus seda ei kuumutata. Mahuti peab olema õhukindel ja see peab olema sisseehitatud sõiduki konstruktsiooni. Ka õhufiltri korpus ei sobi. Võib juhtuda, et pakend koos ainega saab kahjustada. Olen kindel, et auto mootor reageerib arusaamatult. Midagi uksepiirdesse või autosse peitmine on sama. Üldiselt pean rumalaks midagi keelatud asja üle USA piiri vedada. See kõik on sama, kui vabatahtlikult politseisse minna ja öelda, et võtad keelatud)))) Ära lähe hulluks. Laske seda teha professionaalidel.

horus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kas keegi teab, kuidas teha kokaiini vedelaks, leotada riideid kokaiiniga, et seda üle kanda ja ümber kristalliseerida ?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Lahustage vees.

horus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kas teil on rohkem infot nagu suhe btw kokaiin/vesi. Ja kuidas impregneeritakse riideid ?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Puudub teave kokaiinvesinikkloriidi lahustuvuse kohta vees. Võite teha lihtsa katse ja määrata seda ise.

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
43
Need oleksid mõned lõbusad katsed.

khalsajee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
tutvuge veoautojuhiga

MagikalFlashTrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
leotatud riiete puhul tähendab see, et riideid tuleb transportida niisketena?
Samuti tähendab see, et vesi on hea rekristallisatsioonilahusti pulberkoksi jaoks?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
See tähendab, et kokaiin lahustati vees ja see vesi leotati ja kuivatati riietest. Kokaiin on puuvillakiududes.
Ei, vesi on hea lahusti lahustamiseks ja ei sobi ümberkristalliseerimiseks.

MagikalFlashTrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
ok nii, et te saate oma ühendi tagasi tahke-vedeliku ekstraheerimise teel valitud ekstrahendi abil. Lihtsalt on vaja valida hea ekstraheerimislahusti meie ühendile ja kootiniidile?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Te ei pea seda ekstraheerima. Te peate selle uuesti vees lahustama riietest ja selle vee aurustama. Te peaksite vältima värvitud puuvilla, et säästa oma kokaiinivalget.

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
43
Keeruline osa oleks saada see isegi nii, et ei tõmbaks tähelepanu peaks toll kasutama mingisugust ultrahellitatud valguse tuvastamise seadet. Jäta pudel määrdeaine kõrval ja nad järeldavad kiiresti, miks särk tundub plekiline lol.

Gerald Cotten

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Mulle tundub, et selles mängib suurt rolli ka sotsiaaltehnoloogia. Kui mitte suurim.
Ükskõik kui hea on teie varandus... lihtsalt kujutage ette olukorda, kus te ikka peate LE-dega kokku puutuma, kui nad teie varandust otsivad !?
Oskus olukorda analüüsida ja seda õigesti mängida, mis puudutab jutu jutustamist ja väikest juttu, on väga oluline.
Enesekindlus ja olla kena, sõbralik & sõbralik võib minna kaugele olukorras, kus te seisate silmitsi politseikontrolliga.
Ärge kunagi unustage: LEd on ka lihtsalt inimesed, kes mõnikord teevad vigu ja langevad lõksu (psühholoogilistesse lõksudesse).