met-kristalliseerumine efedriinist jääks ei saa teha

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tere im üritab teha kõva kena killustikku, lahustades metüülsöe etanoolis ja kui see on täielikult lahustunud, tuleks seda kuumutada 180°. Aga see ei õnnestunud see alati peatub 80° whete js etanooli keemistemperatuur. Kas on võimalik minna üle keemistemperatuuri ?
Igatahes 80° juures proovisin panna klaasist varda sisse ja võtta see välja ja oodata, kas see kristalliseerub. See tegi nii et ma lasin sellel jahtuda toatemperatuuril kus see hakkas kenasti välja nägema ja peale toatemperatuurile jahutamist panin selle 7 tunniks sügavkülma aga kristallid arnt nagu nad peaksid välja nägema :(

Mida ma tegin valesti ?
Mis lahendus ?
Kas meetod, mida ma kasutan, on kasutatav ?

Tänan kõigi abi eest

Attachments

• Xk6qBlPyi3.png
    Xk6qBlPyi3.png
    2.7 MB · Views: 175
  • 9LtizFdSa1.jpg
    9LtizFdSa1.jpg
    367.5 KB · Views: 134
  • lDUTKEVIg6.jpg
    lDUTKEVIg6.jpg
    5 MB · Views: 142
  • BbQcpJCdRU.jpg
    BbQcpJCdRU.jpg
    5.2 MB · Views: 392
  • vd5OlDKiyc.jpg
    vd5OlDKiyc.jpg
    937.4 KB · Views: 151
  • 31TtW9NyUm.jpg
    31TtW9NyUm.jpg
    5.3 MB · Views: 348
  • SavYILJK2c.jpg
    SavYILJK2c.jpg
    996.9 KB · Views: 126
  • Byoubq2d05.jpg
    Byoubq2d05.jpg
    310.8 KB · Views: 131
  • pd7luFOiNb.jpg
    pd7luFOiNb.jpg
    294.4 KB · Views: 132

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Probleemiks on siinkohal see, et kristalliseerumiseks ei jää piisavalt alkoholi pannile. Põhimõtteliselt aurustati lahusti lihtsalt ära. Teil on vaja pyrex keeduklaasi või kolbi vja te peate oma alkoholi kuumutama eraldi mahutis. On met 1 keeduklaas kuiv ja teie alkohol teises mahutis, cbith samal soojusallikal. Kui alkohol hakkab keema, valage osa sellest eetrile ja keerutage seda. Pange mõlemad tagasi soojusele. Lisage veel keeva alkoholi, kuni kogu met on lahustunud tae tae see off f kuumuse ja lihtsalt jäta see veel 12: tundi. N soojus ei tuule ei vibreeri. Mitte midagi. Siis välja see külmikusse 8 tunniks, siis sügavkülma. See peab jahtuma aeglaselt, et teha suuri kristalle peaks ilmselt mähkida nõudepesu ümber, kuni see läheb külmikusse. Aeglaselt jahtuda laskmine on võti ja selles peab olema piisavalt alkoholi, et see ei oleks üleküllastunud ja sadestunud. Mõni veevaba atsetoon aitaks, igapäevane lahusti kristalliseerumine. Vaakum ei aita kuidagi, mida ma suudan ette kujutada ja keegi ei ole seda kunagi teinud, mida ma olen näinud

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Aitäh ! Ma ümber kristalliseerisin selle ja jahutan seda aeglaselt ja nüüd selle vaatab palju parem, kuid ma ei olnud see eraldatud see hea arvan, et teada

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Etanoolide keemistemperatuur on 178°f /78°C. Saate seda rõhuasetuses tõsta, kuid tõenäoliselt ainult 210°f-ni ilma arvutit muutmata, et minna kõrgemale kui 15 psi.