Metkatinooni (efedron/βk-metamfetamiini) sünteesimine

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Kemikaalid:
KMnO4 [kaaliumpermanganaat] - seda müüakse "Searsis" sinises pudelis. (Kataloog #4234415)
Seda kasutatakse raua eemaldamiseks veefiltritest.
Pseudoefedriin HCl - Hankige Wal-Martist 96 'Equate' tableti karp, või Sudafed'id toimivad.
Isopropüülalkohol [Isopropyl 70% Rubbing Alcohol] - mis tahes toidupoes või apteegis.
Soolhape [HCl] - Müüakse "Muriatic Acid" nime all.
Atsetoon - müüakse igas riistvarapoes või värvipoes.
Destilleeritud vesi - müüakse igas toidupoes
Laboratoorsed vahendid:
Sõelad - Mida väiksemad augud, seda parem
Plastikust lehter - vaadake oma kohalikust toidupoest.
Kohvifiltrid - Kasutage "Maxwell House".
3 Mason Jars, Snapple pudelid, mis iganes sobib.
Suur kann - nagu klaasist puuviljamahla kann
Mõõteklaas - tähistatud ML (milliliitrites).
Süstel - selline, mida kasutatakse imikute suu kaudu toitmiseks, tähistatud ML-des.
Pyrexi nõu - ainult PYREX!
Juurdepääs külmikule
Juurdepääs mikrolaineahjule

Efedriini ekstraheerimine:
Võtke kõik 96 tabletti ja pange need sõelasse. Lisage veidi purustatud jääd, soovite rohkem nagu
jäälaastud kui suured jääpurikad. Lihtsalt raputage sõela tagasi ja neljandaks, kui
kui jää sulab, märkate, et pillide punane kate tuleb maha. Te võite soovida
pillid kiiresti üks või kaks korda loputada. Kui märkate, et suurem osa punasest kattest on kadunud
(pillid on heleroosa värvi), on aeg võtta pillid ja panna need ühte
Snapple'i pudelisse. Nüüd peate lisama 150 ml destilleeritud vett. Nüüd asetage purk
mikrolaineahju (jätke kork maha) ja kuumutage, kuni vesi on kuum, mitte keev, kuid kuum. Loksutage .
pudelit (kork peal), kuni kõik pillid purunevad, ja laske siis settida. Kasutades
plastsahvrit ja kohvifiltreid, tahate nüüd filtreerida vee teise Snapple'ile
pudelisse, korkige see pudel ja asetage see kõrvale. Tahate kraapida kõik moosistunud efedriini
pulbri kohvifiltrist tagasi esimesse pudelisse, lisage 150 ml destilleeritud vett ja
kuumutage uuesti. Filtreerige vee lisamine teise Snapple'i pudelisse (mis kõik on juba valmis
150mL teie esimesest filtreerimisest). Jällegi kordate seda protsessi (veel 150mL
vett).

Nüüd peaks teil ühes pudelis olema 450mL vett ja teises pudelis natuke teravat efedriini. Korki
pudel koos veega ja pange see külmikusse. Peske teine pudel välja ja asetage
see kõrvale. Vett sisaldav pudel sisaldab efedriini vett.
Nüüd peate valmistama KMnO4 (kaaliumpermanganaadi) lahuse. Mõõtke välja 7,43 grammi
kaaliumpermanganaati ja pange see puhtasse, tühja Snapple'i pudelisse. Nüüd lisage 100mL
destilleeritud vett, korkige pudel ja raputage seda paar minutit tugevalt. Kasutage süstalt,
mõõtke 15,5mL seda lahust välja ja lisage see 250mL destilleeritud veele 3. Snapple'isse.
pudelisse. Korgake, raputage ja pange see külmikusse. 15,5mL on umbes üks supilusikatäis (15mL),
nii et kui teil ei ole süstalt, siis võite kasutada lihtsalt supilusikatäie mõõtmist.
Sa PEAD laskma mõlemal neist vedelikest jahtuda. Kui need ei ole külmad, siis teie reaktsioon
ebaõnnestub. Seega jätke need 4-6 tunniks külmkappi. Ma ei saa seda piisavalt rõhutada;
lahused peavad olema külmad. Kui olete kannatamatu inimene, siis pange need sügavkülma.
kuni nad saavad natuke jääd peal.

Nüüd on aeg tegelikuks reaktsiooniks. Te lihtsalt segate 265,5mLKMnO4 (kaalium
permanganaadi) lahust, 450mL efedriini ekstraktiga kannus. Lihtsalt korki, raputage ja
asetage see külmikusse vähemalt 8, kuid mitte kauemaks kui 12 tunniks.
Umbes 8 tunni möödudes kontrollige segu, et näha, kas seal on lillat värvi, kui on, siis kontrollige seda.
laske veel umbes tund aega taheneda. Kui te näete, et lillat värvi enam ei ole, võtke see välja.
lahus külmkapist. See peaks lõhnama magusalt, nagu pistaatsiajäätis.
Nüüd peate lisama 100mL isopropüülhõbealkoholi. Seda tehakse nii, et ülejäänud
kaaliumpermanganaadil oleks midagi muud, mida oksüdeerida (efedriini asemel). Lihtsalt
laske sellel segul umbes 2-3 tundi toatemperatuuril seista.

Teie segu peaks nüüd olema umbes toatemperatuuril; on aeg filtreerida. Seadistage trummel üles
üle ühe varem kasutatud Snapple'i pudeli (peske Snapple'i pudel kõigepealt). Pange umbes kaks
või kolm kohvifiltrit lehterisse ja valage lahus aeglaselt läbi nende (aeglaselt, nii et
kõik need osakesed põhjas ei voolaks välja ja ei ummistaks teie filtrit). Tõenäoliselt
peate filtreerima kolm või neli korda. Tahate, et teie vedelik oleks võimalikult selge.
Peate reguleerima pH väärtuse umbes 5 kuni 6,5. Selleks kasutage veidi müriaathapet. Ainult
lisage paar tilka, palju ei ole vaja. Kui olete saavutanud õige pH, keerutage oma lõplikku segu.
ja laske sellel mõnda aega taheneda. Nüüd filtreerige see läbi umbes viie kohvifiltri. See on teie
viimane võimalus eemaldada sellest igasugune rämps. Teie vedelik peaks olema peaaegu täiesti selge. Mida te
on metkatinoon. Kui soovite seda teha, võite lahust juua. Enamik inimesi oleks
eelistab siiski kristallilist pulbrit. Nii et edasi järgmise sammu juurde.

Valage kogu oma vedelik Pyrex-kaussi ja pange pliidile umbes 3 tunniks madalal temperatuuril.
kuumusel, et suurem osa vedelikust aurustuks. Kui märkate, et teil on enamasti kummi
aine jäänud, võtke nõu pliidilt maha. Nüüd võite kasutada kas fööni või
lihtsalt jätta roog umbes päevaks välja. Te peaksite märkama, et tassis on kristallid
kristallid muutuvad kummiroheliseks, nii et lisate lihtsalt veidi atsetooni. Metkatinoon ei ole
lahustub atsetoonis, teine kummi aine küll. Pärast atsetooni lisamist keerutage seda ringi.
natuke. Kui kummist aine lahustub, valage see maha. Te peaksite märkama pruunikas kuni
valged kristallid, see on teie metkatinoon! Te peate seda võib-olla uuesti tegema, laske lihtsalt
kristallid kuivada ja lisage veel atsetooni. Kui kõik kristallid on kuivanud, kraapige kristallid ära.
taldrikust välja millegi sisse.

Teil peaks olema umbes 3 grammi metkatinooni HCl.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Kas Sudafed sobib selleks? Neis on palju paratsetamooli ja kofeiini...?
Kui ma sain Sudafedi kapslid ja tegin esimese sammu jaoks külma veega ekstraheerimise või on see, mida teie mikrolaineahjus vee soojendamiseks sammu teeb, lahustades paratsetamooli?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Vaatasin just Sudafedi kapsleid - need ei sisalda pseudoefedriini HCL-i, vaid fenüülefriini HCL-i, seega on need selles ekstraktsioonis/sünteesis tõenäoliselt kasutud.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ok, Ühendkuningriigis on saadaval üks Sudafed'i kaubamärk (Sinus Pressure and Pain Relief), mis sisaldab pseudoefedriini. Isegi väikese koguse valmistamine selle tee kaudu oleks väga kallis.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
1985 kutsutud, nad tahavad oma sünteesi tagasi. Kujutage ette, kasutades Sudafed ja tehes sellest M-cat, koos sears kmno4! 😂 Metamfetamiini ei ole raskem valmistada, kemikaale ei ole raskem saada ja see on tõenäoliselt 30% või rohkem tugevam.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ma olen selle aine kohta väga uudishimulik - varem oli see kõikjal, nüüd tundub, et see ei ole kuskil, kuid kas M-Cat 4MMC Mephedrone ei ole? See ei ole sama asi.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
M-kat, metüülkatiin. Mm-cat? Meow meow! Amfetamiin metamfetamiiniks. Mõned nimetavad seda kõike speediks. Ma ei ole suur kõnepruugis, aga inimesed vaatavad sind naljakalt, kui pakud neile bensoylecgoniini metüülesteri napsu. 🤷

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ma olen lihtsalt ravimihuviline. Ma haistan kassipisside järele. Ma magasin eelmisel kuul 40 tundi 😜

Savaş Avşar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
mida veel võib kasutada efedriini või pseudoefedriini asemel (alternatiivina)
Kahjuks on ainsad ravimid, mida minu riigis ei ole võimalik saada, efedriin ja pseudoephepepriin.

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
45
Proovisin seda sünteesi teha ja see lõppes karamelli välimuse ja tekstuuriga. Kristalle ei olnud üldse. Kasutasin tablette, mis sisaldasid maisitärklist, povidooni, laktoosi ja magneesiumstearaati. Selle asemel, et lisada pillid mikrolaine vees, lisasin need etanoolile, siis aurutasin etanooli ära ja see oli sellise karamelli tekstuuriga. Seejärel lisasin karamellile pseudoefedriini sama palju vett, nagu retseptis öeldud. Pärast seda tegin nii nagu retseptis öeldud, kuid värvimuutus ilmnes kohe 1-2 tunni pärast 8-10 tunni asemel. Ootasin ikkagi 8 tundi, siis filtreerisin selle ja jätsin selle letile ja tahtsin lisada hcl, kuid ei saanud, sest ma ei olnud kodus ja lõpuks lisasin selle 3 päeva pärast segu filtreerimist. Ma lisasin 1,5 supilusikatäit hcl-i, mida ma püüdsin üle lüüa, sest mul ei olnud sel ajal ph-riba. Seejärel keetsin vedeliku ära ja jäi jälle see karamellilaadne aine. Proovisin seda atsetoonis ümberkristalliseerida, kuid see ei toiminud, see oli ikka veel karamelline. Mis põhjustas selle sünteesi ebaõnnestumise? Kas see on tablettide, ekstraheerimismeetodi, minu hcl lisamine liiga hilja või liiga vähese hcl lisamine? Või õnnestus mul see süntees ja ma oleksin pidanud lihtsalt laskma veel natuke kuivada? Palun aidake.