metkatinooni süntees - ma vajan abi

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Tere. Ma olen tarbija alates 2019. aastast, ma harva suitsetasin rohtu ja see meeldis mulle harva, alles sel suvel leidsin uimasti, mis mulle meeldib ja kõik minu linnas ja ümbruskonna linnades tarbivad seda ja kui küsida kelleltki, mis see on, ei oska keegi öelda selle õiget nime, kõik nimetavad seda soolaks, kristallideks või lumeks.

See äratas minu uudishimu pärast 6 kuud pidevat tarbimist, sest see on väga hea ja nagu ma kuulsin, ei ole seda tehtud ma ei tea mis laboris ja toodud meile, seda teevad tegelikult mitmed inimesed ühest meie lähedal asuvast linnast erinevatest toodetest kemikaalidest, mida saab kergesti osta. Nii tekkis mul idee proovida ja ma tegin ambitsiooni ja 3 kuu jooksul püüdsin jätkuvalt saada teavet, et leida lihtne süntees ja võib-olla selle ravimi nimi, kuni siis ütlesin, et proovin metkatinooni, sest see tundub mulle kõige lihtsam ja mul on juba olemas see, mida ma vajan.

Siin on pilt sellest, mida meie linnas liigselt tarbitakse

Ma oleksin tõesti õnnelik ja palun teid, kui kellelgi on kannatust, et raisata oma aega minuga, et aidata mind, sest ma ei saa loobuda, iga kord, kui ma ebaõnnestun, olen juba kaotanud raha, sest ma ei suutnud lõpuks jõuda tooteni, kuid ma olen ikka valmis uuesti proovima ja olen õppinud sellest, mida ma olen seni teinud.

Ma järgin siinset retsepti: https://www.hipforums.com/forum/threads/methcathinone-help.390111/

Noh, mul on järgmised koostisosad:

KMnO4 [kaaliumpermanganaat].
Pseudoefedriin HCl - 100 tabletti, millest igaüks sisaldab 30 mg pseudoefedriini ja 200 mg ibuprofeeni.
Isopropüülalkohol
Atsetoon

Minu suurim probleem, mis takistab mind iga kord lõpuni jõudmast, on see, et protsess kestab umbes 20 tundi ja ma saan kasutada kööki kuni 12 tundi. Panen mõned küsimused paika.

1. Kas 100 tabletist piisab, millest igaühes on ainult 30 mg pseudoefedriini? Ma ei taha, et välja tuleks parim toode, ma tahan, et välja tuleks midagi, millel on teatud mõju. Nagu ma aru saan, peaksin 100 tabletist saama 3 grammi metkatinooni?

2. Kuidas ma saan ennast piirata kuni 12 tunnini? Kas keegi oskab mulle öelda, kas on vaja teist protsessi, kuid kasutada samu koostisosi? Mind häirib see, et pärast efedriini ekstraheerimist ja kaaliumpermanganaadi valmistamist pean neid eraldi 2 pudelis 4 tundi külmikus hoidma ja alles pärast seda segan neid teises pudelis ja OOTAB 12 TUNni ... Kas ma võin kasutada sügavkülmikut, et see kestaks vähem?

3. Ma ei saa seda nagu lingil, mille saatsin kokkuvõtteks, sest pudel, millesse ma panin efedriini ja kaaliumpermanganaati 12 tunniks, on pärast külmikust välja võtmist sama värvi, tumelilla värvusega. Ma pidin veel kord filtreerima, mis see pudelis oli, et jääda vedelikuga täiesti läbipaistvaks. Kas see on probleem?

4. Kasutan ibusinus sisaldavat: Iga õhukese polümeerikattega tablett sisaldab 200 mg ibuprofeeni, 30 mg pseudoefedriinvesinikkloriidi ja abiaineid: superpihustatud laktoos, maisitärklis, magneesiumstearaat, talk, mikrokristalliline tselluloos, veevaba kolloidne ränidioksiid, Opadry II Green 85F210052 (osaliselt hüdrolüüsitud polüvinüülalkohol, titaandioksiid (E 171), talk, makrogool 3350, kinoliinkollane (E104), indigokarmiin (E 132)). Kas ma pean ikkagi tegema nii nagu seal lingil ja panema kõigile tablettidele jääd, et roheline kate maha tuleks?

5. Kõige raskem on minu jaoks see, kui pean kogu aine kuumakindlasse anumasse valama ja ahju panema. Pärast 3 tundi ootamist on selles vedelikus mingi pulber moodustunud, aga see ei ole ikka veel aurustunud ja ma ei saa seda ahju mitmeks tunniks sisse jätta. Kas see võib olla probleem, kui ahju panemise asemel panen selle pliidile keema, et see aurustuks? Kas see ei ole siis kiirem?

6. Mul ei ole müriaathapet pH jaoks, kas müriaathapet on tõesti vaja? Kas ma ei saa ilma selleta hakkama? Mul tõesti ei ole kuskilt sellist asja saada.

Attachments

• 7e6BOCTD4U.jpg
    7e6BOCTD4U.jpg
    489 KB · Views: 420
  • XsIKWQrVEe.png
    XsIKWQrVEe.png
    659.4 KB · Views: 422

WillD

Expert
Reaction score
1,060
Koorik tuleb eemaldada, mehaaniliselt. Sellel on efedriini toime pikendaja, mida me ei vaja. Vabaneda sellest on keemiliselt - raske.

Ibuprofeen peaaegu ei lahustu vees. See võimaldab meil eraldada efedriinvesinikkloriidi sellest suhteliselt lihtsalt. Jahvatada tabletid, ekstrakt kuuma veega, filtreerida ibuprofeenist ja muudest lahustumatutest sidusainetest.

Mõned aine (mikrokristalliline tselluloos exp) võib lahustuda tugeva kuumutamise korral, kuid kristalliseerub jahutamisel või filtreerimisel. Veidi jahutada ja uuesti filtreerida. Tulemuseks on peamiselt efedriinvesinikkloriidi vesilahus koos mõningate sidusainete lisanditega.

Edasises reaktsioonis alkoholi oksüdeerimisel ketooniks ei ole ma kindel, et see õnnestub, eriti ilma hapet täiendavalt lisamata. Võite kirjutada PM, püüan aidata, kui olete tõsiselt.

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Kas on halb, kui ma hoian pseudoefedriini segu kaaliumpermanganaadiga sügavkülmas, mitte külmkapis? Ma tahan, et see kestaks vähem, see on liiga pikk 8-12 tundi, et hoida seda külmkapis.

WillD

Expert
Reaction score
1,060
te külmutate vesilahuse jääks koos kõigi tagajärgedega