METHYLAMINE HYDROCHLORIDE (HCL)- ei ole naljaasi.

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
38
Ja nii on see postitus mõeldud pigem uutele kasutajatele. selle postituse eesmärk on vabaneda väikestest vigadest metüülamiini valmistamise ajal. kui te juba kõike teate ja see artikkel ei ole teile uus, siis palun pange lihtsalt rasvane "Like" ja võite lisada oma kogemused kommentaaridesse.

Vee-metüülamiini valmistamiseks, nagu te ilmselt juba teate, vajate otse metüülamiinvesinikkloriidi, destilleeritud vett, leelist - ehk naatriumhüdroksiidi NaOH või kaaliumhüdroksiidi KOH.

Alustame mu kallis lugeja. Võtan arvutused 150 grammi metüülamiinvesinikkloriidi hcl kohta

Arvutused metüülamiini lahuse saamiseks 150 grammist metüülamiinvesinikkloriidist:

1. Leelise lahustamine:
2. Leelise lisamine metüülamiinvesinikkloriidile:

Ärge lisage kogu leelist korraga, sest see võib põhjustada pH järsku tõusu ja metüülamiini kadumist. !!!!!!.
Soovitatav on lisada leelist väikeste portsjonite kaupa (20-30 ml), segades pärast iga lisamist.
Jälgige lahuse pH-d:
Kasutage lahuse pH väärtuse jälgimiseks pH-meetrit.
Vajalik pH väärtus:
NaOH puhul: 11-12
KOH puhul: 12-13
Lisage leelist, kuni saavutatakse pH sihtväärtus. Pean seda sammu kõige olulisemaks vesilahuse metüülamiini valmistamisel.
100 g puhast leelist (NaOH või KOH) tuleb lahustada destilleeritud vees.

Vee maht:
100 g leelise täielikuks lahustamiseks on vaja umbes 250-300 ml destilleeritud vett.
Täpne veekogus võib veidi varieeruda sõltuvalt kasutatavast leelisest ja soovitud kontsentratsioonist.

Segamine:
Valage soovitud mahutisse ( minu puhul klaaspurk) leelis ja valage vesi.
Segage lahust põhjalikult, kuni leelis on täielikult lahustunud.
Võite kasutada magnetilist segajat või lihtsalt loksutada kolbi käsitsi.
PIDAGE MEELES JA OLGE ETTEVAATLIK: LEELIS KUUMENEB, KUI SEE PUUTUB KOKKU VEEGA. Võite eelnevalt valmistada ette mahuti külma veega, lisades sinna jääd. tugeva kuumenemise korral jahutage külma veega - see on minu kogemusest. Pärast leelise täielikku lahustamist destilleeritud vees jätke purk toatemperatuurini jahtuma, jahtudes minge teise etappi.

2. Metüülamiinvesinikkloriidile leelise lisamine:

Ärge lisage kogu leelist korraga, sest see võib põhjustada pH järsku tõusu ja metüülamiini kadumist.!!!!!!
Soovitatav on lisada leelist väikeste portsjonite kaupa (20-30 ml), segades pärast iga lisamist.
Jälgige lahuse pH-d:
Kasutage lahuse pH väärtuse jälgimiseks pH-meetrit.
Vajalik pH väärtus:
NaOH puhul: 11-12
KOH puhul: 12-13
Lisage leelist, kuni saavutatakse pH sihtväärtus. Pean seda sammu kõige olulisemaks vesilahuse metüülamiini valmistamisel.

3. sadestamine ja filtreerimine:

Kui kogu leelismetalli kogus on lisatud ja pH on saavutanud sihtväärtuse, laske lahusel settida.
Naatriumkloriidi (NaCl) sade langeb põhja.
Filtreerige lahus läbi filtri (näiteks vaakumfiltri).
Loputage naatriumkloriidi sadet väikese koguse veega, et eemaldada metüülamiini jäägid - see on vabatahtlik.

NARRATIIVIMINE.

150 g metüülamiinvesinikkloriidi (CH₃NH₂HCl).
100 g leelist (NaOH) 98 % puhtusega
250 ml destilleeritud vett

1. Arvutage metüülamiinvesinikkloriidi molaarne kontsentratsioon:

CH₃NH₂HCl molaarmass = 74,53 g/mol.

CH₃NH₂HCl mol = 150 g / 74,53 g/mol = 2,01 mol.

2. Arvutage leelise molaarne kontsentratsioon:

NaOH molaarmass = 40 g/mol

NaOH puhtus = 98%

Mol NaOH = (100 g * 0,98) / 40 g/mol = 2,45 mol

3. Määrake lahuse ruumala:

Lahuse maht = 250 ml = 0,25 liitrit.

4. Arvutage metüülamiini (CH₃NH₂) molaarne kontsentratsioon:

Metüülamiini hüdrokloriidi (CH₃NH₂HCl) neutraliseerimisreaktsioonis leelisega (NaOH) moodustub metüülamiini (CH₃NH₂) ja vett (H₂O):

CH₃NH₂HCl + NaOH → CH₃NH₂ + NaCl + H₂O

Reaktsioonivõrrandist on näha, et 1 mooli CH₃NH₂HCl annab 1 mooli CH₃NH₂.

Seega on CH₃NH₂ molaarne kontsentratsioon lahuses:

[CH₃NH₂] = (2,01 mol CH₃NH₂HCl) / 0,25 L = 8,04 mol/L Arvutused ei ole ilmselt päris õiged, kuid need, kellel on rohkem kogemusi ja teadmisi, palun võtke osa arvutuste parandamisest.

See on kõik. Ärge unustage tellida ja panna rasva nagu, kui see oli kasulik. Tänan teid.

P/S Tahaksin teha erilise märkuse ja avaldada tänu: @Marvin "Popcorn" Sutton ja @WillD, ja muidugi foorum: BBgate.com

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
38
!!!lisa: miks veel see artikkel? asi on selles, et MA hcl-le lahustatud leelise lisamise etapis tegin ma vea. nimelt lisasin seda väga kiiresti ja nagu te juba aru saite, et metüülamiini vesilahuse kvaliteet on langenud ja lõpuks on 4mmc halva kvaliteediga saagis.

HeavenChem

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Bruh, te kasutasite liiga palju leeliseid
See võib koos luua ümbergrupeeruva vaba aluse pürasiinidele, sest 4-MMC on leeliselistes lahustes hapnikuga ebastabiilne.
Proovige kasutada kerget leelismetallide tõmmet, et vältida kõrvalreaktsioone

HeavenChem

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Ka te lisate NaOH otse metüülamiini soolale. Parem valmistada leeliseline vesilahus ja teha see külmaks. Sama vaja teha oma soola vesilahusega. Sellisel juhul saate pärast reaktsiooni päris hea metüülamiini vaba aluse
Veenduge, mida te kasutate piisavalt vett, sest naatriumkloriid võib asendada metüülamiini ja teie gaas kaob palju kiiremini.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26

ausalt öeldes ma ei saa aru, kuidas metüülamiini HCl on, et rohkem acessible sel hetkel lihtsalt sünteesida metüülamiini nitrometaanist või atsetamiidist.
bdw ph tõus ei ole metüülamiini kadumise põhjus, kui lisate mutch base'ile selle lihtsalt soojuse, mis tekib reaktsiooni käigus, mistõttu soovitan, kui soovite seda meetodit kasutada, et lisate metüülamiini HCl-le ka vett ja panete selle külmikusse, kuni see on kena ja jääkülm.

ka lihtsalt öelda, et see meetod on barbaarne saastab metüülamiini niimoodi ja siis ei eaven rl töötades seda nagu tule mees on see tõesti nii raske?
lihtsalt kasutada karbonaat või bikarbonaat asemel hüdroksiid tilgutada seda metüülamiini HCl kuumutamisel ja mull metüülamiini läbi jääkülma vee või väga külma metanooli ig. see meetod on mutch parem ja annab puhta lahuse.

kuid lihtsalt metüülamiini saastamine NaOH ja NaCl-ga on lihtsalt barbaarne.
kasutage vähemalt metüülamiini HCl ülejääki, nii et see on "ainult" NaCl-ga saastunud.
u peaks alati püüdlema võimalikult suure puhtuse poole, eriti kui reaktiivi kasutatakse narkootikumide või millegi sellise jaoks, mida kavatsetakse sisse võtta.

Nii et kokkuvõttes ei mulle ei meeldi ur postitus.

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
38
Tervitused. suurepärane täiendus minu artiklile. tänan teid oma teadmiste jagamise eest - ilmselt suur kogemus. jah, ma olen nõus, et kõigepealt tuleks proovida saada toote puhtust. kuid unustasin ka lisada, et kõik ained ei ole saadaval ostmiseks. kas te pole nõus? seega see valmistamismeetod. mulle meeldis teie kommentaar. oleks veelgi parem, kui te avaksite oma teema üksikasjaliku juhendi kohta. kui te ei pahanda või saate selle siia lisada. olen kindel, et kõik naudivad teie kogemusi. aitäh.

Albert13

Don't buy from me
Member
Language
🇷🇺
Reaction score
0
Milline karbonaat või bikarbonaat
te mõtlete?

ImRegistered

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Suurepärane postitus. Kas te saate kirjutada ühe metüülamiini Hcl metanoolile palun ? (Ilma gaasitamisega)

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
38
Ma ei saa teie küsimusest päris hästi aru. proovige seda ümber sõnastada.

View previous replies…

ImRegistered

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kas ma saan aq metüülamiini metanoolis, asendades h20 Meohiga?

ImRegistered

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
@EHRMANTRAUT Olen leidnud vastuse. Tänan teid sellest hoolimata

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
palju õnne metüülamiini metanooliks muutmisel, sõber, et ettevalmistus kindlasti ei ole lihtne.

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
38
teil on õigus. internetis on kirjutatud mitmeid meetodeid, kuid metüülamiinvesinikkloriidi muundamine metanooliks on keeruline mitmeastmeline protsess.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Te ei maini seda siin, kuid tuleb märkida, et teie alus on stöhhiomeetriline ainult HCL-i suhtes. Niikaua kui te jääte moolide juurde kuni iga arvutuse lõpuni, on teiega kõik korras, kuid kui te teisendate moolid liiga kiiresti grammideks, siis te rikute selle ära
1 mooli Ch³nh²hcl=1 mooli Ch³Nh² +1 mooli HCL-i
1 mol NaOH neutraliseerib 1 mooli HCL-i.
Ch³Nh² ei kasutata arvutustes.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15

Mitu ML 40% metüülamiini lahust vastab see valemile?

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
mate, kui sa ei suuda teha lihtsat matemaatikat ja pead olema lusikaga toidetud teave keemia realynt on sinu jaoks especialy midagi, et ppl on suppost tarbida.

View previous replies…

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Fuck off guy,kui sa ei taha vastata ,lihtsalt suu kinni,ma ei ole kunagi küsinud sinult,pole vaja teeselda siin ekspertiisi,et oled ekspert

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
vend u cant eaven do stoichiometry thats not being an expert thats the most basic u can get .....

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Mis on siis probleem? kõik alustavad teadmatusest, ma lihtsalt küsin oma küsimusi ja õpin, ma ei saa aru, mis sinuga juhtus? Nii et seda saavad arutada ainult inimesed, kes juba kõike teavad? Sa arvad, et sa oled kes?raamatuteadlane?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Usun, et 8 mol. CH³NH² = 27%. Selle põhjal, mida ma näen, on 12 mol 40% vees ja 9 mol metanooli puhul.