Ma olen siin üsna uus, nii et parandage mind, kui ma eksin, kuid see tundub suures osas mitte küsimusena. Kui kasutajad hakkavad tegema liite ja ähvardusi või üritavad oma "klanni" värbamist või organiseerimist sellisel viisil, siis peaks keegi sekkuma ja laskma em' seda kuskile mujale viia. Kui keegi tahab ennast nimetada millekski, mida keegi võib pidada pahatahtlikult solvavaks, siis projitseerib ta ainult oma teadmatust. Keda diskrimineeritakse? Me kõik oleme nii anonüümsed, kui me seda ise valime. Kõigile on siin tagatud sama võimalus. Kui teile ei meeldi, ei pea te nendega tegelema. Kui see ei kehti, siis laske see käest ära. Kui see sind tõesti nii väga häirib, siis vajaksid ehk paksemat nahka.
Kuidas see uudisartiklis välja näeb? See sait on suuresti keskendunud tegevusele, mida enamik inimesi ei mõista või mis ei meeldi, olenemata sellest, kas me oleme poliitiliselt korrektsed või mitte. Ma usun, et see mentaliteet on aastakümneid kestnud kultuurilise allakäigu tulemus, mis on pärit meediast, koolidest, meelelahutusest, poliitilisest areenist jne. Vajadus seista inimeste eest, kes ei saa ennast "kaitsta". Kui see ei ole "privileeg", millest nad räägivad, siis ma ei tea, mis on. Mõte, et kellelgi on nii hästi, et tal on aega ja energiat võidelda kõigi eest, kellel ei ole "võimalust" - vähemuste eest. "Sa pead tagasi kooli minema" on selline vastus, mida ma ootan kuulda. Milleks? Kriitiline rassiteooria või LGBT-tundlikkuse koolitus? Või selleks, et uuesti allutada end silmakirjalikkusele ja topeltstandarditele? Enda eest rääkides olen ma vist liiga rumal, et tajuda vajadust olla kõigile meeldiv või vastuvõetav. Ma heitsin selle kaalu maha juba ammu.
Ma ei kohta liiga palju rumalaid rahvuslasi. "Neonatsid" ja selline seltskond seevastu on teist tõugu. Kaasaegsed vasakpoolsed, on enam-vähem sama fanatismile kalduvad - ainult et sallimatuse asemel PEAD sa taluma kogu degeneratsiooni ja räpasust, muidu oled sa "rassist, nats, homofoob jne." Ei pea olema geenius, et näha, mis maailmas valesti on ja miks. Tahaksin arvata, et enamik meist leidis siia tee, sest me oleme "seadusevastased" - see ei tähenda, et me oleme tingimata halvad inimesed. See tähendab, et me ei lase teistel inimestel otsustada, kuidas me oma elu elame. Et me ei karda olla meie ise, mis iganes me oleme. Ma tunnen ennast väga hästi ja tunnen end oma nahas väga hästi. Kui ma püüdsin olla selline, nagu ma arvasin, et kõik tahavad, et ma oleksin, siis ma vihkasin ennast, olin kuradi õnnetu. Poliitiline korrektsus ja organiseeritud põhjendamatu vihkamine on kaks erinevat asja. Vaadake filmi "Gran Torino" Clint Eastwoodiga, kui see ei ole teile liiga karm...
Kokkuvõtteks: "Ma ei pruugi nõustuda sellega, mida sa ütled, aga ma suren võitluses sinu õiguse eest seda öelda."
PS, jah, ma pean tööle minema.