• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Dead Drop Mrtve schranky Slovakkia

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
XgfbVe0Y7S
JZCGDrlnu4
MVre1WEGRl
PYKN6CoIwg
U1kGd8ZtCA
Az2VWc6FS7
GoqUsKYR8c
S8461s25Ye
NFtQCgid8q

Priklady ako vyrobiť mrtve schranky v lesoch a parkoch
skuste byť kreativny, inovujte, mente miesta zapisujte suradnice, fotografujte a samozrejme davajte pozor aby vas nikot nevidel, na danych miestach sa nezdržujte dlho.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
članky o dead drops

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/dead-drops-making-methods-packaging-storage-and-description.75/

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/dead-drops-introduction.69/

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
:)Piisavalt hea ) Müts maha

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
6
te lõbustasite ja rõõmustasite mind korraga.... ammendamatu hulk ideid ja võimalusi...

magnetid on end mulle korduvalt tõestanud X arvul viisidel....any

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
ärge öelge midagi, kui te ei oska midagi hästi öelda...

Ma ei taha olla rumal, aga kuna "

primitiivneintellektuaal"

on näidanud mõningaid võimalusi...
nii et see mees "

JesusCrystal"

on Kompavy'ga just parasjagu belmo peas

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
6
megatresk ma kuidagi ei saa aru, miks sa minu üle komistad, sa pooltotalitarist ... kas ma kirjutasin sulle sittagi?

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
need pildid on lihtsalt netist, see ei ole minu töö lihtsalt sellised ideed, kuidas see võiks välja näha ja avada arutelu sellel teemal, mida te mõtlete "magnetite" all? (julgen kiusata, kogu austusega)

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
muide kena hüüdnimi JesusCrystal ja ka valik avatari loovust sa ei jäta, võib-olla keegi võiks leida seda naljakas, kuid, kes teab, võib-olla Jeesus ise naeratab :-D

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
6
:LOL: :oops: :oops: Ma ei olnud mõelnud selle peale, et need võivad olla vaid illustreerivad fotod...

🤦😁
Kogu lugupidamise juures, ei mingit vandumist
2goaWPwrxF

magnetitele..konkreetselt NEODYMOUS MAGNETID on oma suuruse tõttu tohutu rebimisjõud ( 8x5x3mm magnet 1,08 kg) ja on mulle end tõestanud koos mikroskoobiga (universaalne suurus) kasutamisel kahes variandis- magnetite kinnitamine ühe elektrilindi keeramisega või silikoon-sulatuspüstoli abil.

Seda saab kleepida peaaegu kõikjale, ühe sekundiga, loomulikku liikumist, ilma et keskkond märkaks.....

:D Mul on hea meel, et sulle meeldib see hüüdnimi.... see on 12-13 aastat tagasi, kui ma ja mu kolleegid kasutasime Jesus Crystal !!!!

Jesus Crystal, kas sa pole seda veel maha koorinud?!

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
see tundub huvitav, suurepärane idee, tänud minu silmaringi avardamise eest, pean seda katsetama

Fedor Predkožka

Don't buy from me
Member
Language
🇨🇿
Reaction score
2
😂Kas kellelgi on lsd või teab, kust ma saaksin seda hea hinnaga Slovakkias (ignoreeri nime ) aitäh.