minu esimene katse amfetamiinide kohta

lostlegs

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Kõigepealt tahaksin tänada William Dampierit ja kõiki, kes selle edendamise võimalikuks tegid!

Minu esimene katse amfetamiinide kohta

Kõigepealt teen küllastunud naatriumhüdroksiidi lahuse ja panen selle jahtuma.
Siis reben 12g alumiiniumfooliumi väikesteks tükkideks ja panen need 2-liitrisesse ümmarguse põhjaga kolbi.

Panin 100ml IPA, 50ml H2O ja 10g P2NP keeduklaasi ja lahustasin P2NP täielikult, segades pidevalt ja kasutades madalat kuumust.

MuJpFdPjYM

NMqSy29UcO
NhbV3NSz0l

Lisasin ümmarguse põhjaga kolbi piisavalt H2O, kuni kogu foolium oli veega kaetud.
Lisasin 0,1 g Hg(II) ja segasin kõik hästi läbi.
Umbes 10-15 minuti pärast, kui amalgaam oli valmis, muutus vesi rikkalikult halliks ja foolium kaotas oma läike.

MbfJPchKWj

Valasin vee jäätmekonteinerisse, loputasin fooliumi teist korda veega ja nõrutasin seda.

Võtsin eelnevalt ettevalmistatud rm, kuumutasin seda, kuni P2NP lahustus, ja lisasin 50 ml GAA-d.

26ZWNlQzTX

Täitsin rm ümarpõhjalisse kolbi, mis põhjustas ägeda eksotermilise reaktsiooni. Jahutasin kolbi külma veega ja kasutasin ka tagasivoolukondensaatorit, et reguleerida rm-i paisumist.

Pärast seda, kui rm oli rahunenud (see jäi alumise kolvi piirkonda ilma igasuguse välise mõjuta), jätsin selle umbes 30 minutiks toatemperatuuril seisma.

Ma arvan, et esimesel katsel ootasin veidi liiga kaua, et vesi ümarpõhjalisest kolvist välja lasta. Igal juhul reageeris rm fooliumiga vaid nõrgalt ja üsna kõhklevalt.
Pärast reaktsiooni peatamist lisasin NaOH-lahust PH 11. Tekkis kaks kihti, mis olid algselt pigem oranžid või roosad ja muutusid siis tumedaks.

9GDImM2RWv
SqE5XrTWkB

Otsustasin uuesti alustada.
Teisel korral nägi tulemus palju parem välja.

XCg3Juw8lj

Eraldasin ülemise, heleda kihi, alumine läks prügikasti.

Dekanteeritud ülemine kiht viidi väävelhappe preperatsiooniga pideva segamisega PH 6-le.

MN8wqY72tV

Rm läks tunniks sügavkülma. Seejärel toodi PH väärtus ettevaatlikult 5,5-le. Rm läks taas sügavkülma.
Pesin seda kaks korda atsetooni ja riidetükiga ning panin kuivama.

6ARUp9YoCc

Attachments

• lgPJpX3aTx.jpg
    lgPJpX3aTx.jpg
    2 MB · Views: 73
  • 2aVMPdb0oF.jpg
    2aVMPdb0oF.jpg
    2 MB · Views: 66