Minu esimene kogemus kokaiiniga- Aidake mind palun

enrique

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Eile oli minu esimene kogemus koksiga ja täna on mul küsimusi. Ma olen tellida koksi google kodulehel [SPAM], see oli puhas valge ja pärast esimest annust minu hambad rebenesid ja
mul oli raske alla neelata. Kas keegi oskab mulle nõu anda, kas see on normaalne ja mida see tähendab? Kas sellel on mingeid tagajärgi?
Vabandust, et ma ei oska hästi inglise keelt, aga ma vajan abi.
Aidake mind palun,
Tänan iga vastuse eest.

Last edited by a moderator:

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
3 nädalat tagasi loodud domeen, mis on codrucain.com. See lõhnab nagu rämpspost.

enrique

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kuidas saab see olla rämpspost? kui pakk tuli mulle koju
7 päeva pärast tuli ta minu juurde.

Last edited:

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
292
Tere!
Kokaiinil on anesteetiline toime. Kui see vabaneb ninaneelu kaudu suuõõneõõnde, põhjustab see tuimustunnet
Seda peetakse tavaliseks praktikaks.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Ma olen veidi hilja selles teemas, nüüd sa ilmselt juba tead xD Selle normaalne, ja sa said tõesti puhta toote.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Teethe ära rebitud? Pange see UV-valguse alla ja vaadake, kas see on kena helendav, vastavalt DEA veebisaidile 85% + teeb seda. Põhimõtteliselt kõik igal turul ütlevad, et nende kraam on 90%, 95% või rohkem

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Kokaiin ei ole nii tugev analgeetikum kui enamik teisi "kaiine", nagu lidokaiin või bensokaiin. Mul on olnud see reaktsioon kokaiinist varem pärast 250 mg söömist, kuid kui younsnortedmit, siis see oleks heave, et palju, kui see oleks kokaiin, kuid ka, kus on pilt?

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Olen seda ainult üks kord tarvitanud, (Electric Mistresses) See puhus mu näo ära, mul oli tunne, nagu oleksin just hambaarstilt koju tulnud. Ma arvan, et ma võiksin näha seda kirjeldada kui "hambad ära rebitud" lol, kuid wow, mis eskaleerus kiiresti!