- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 5
Tere poisid, ma kasutasin seda Retsepti koos oma sõbraga, kuid meil oli sellega probleeme, Me tegime hästi kuni metüülamiini sammuni. Aga aminatsiooni kaudu metüülamiini, lahus ei muuda värvi nagu juhised (see võtab mõned kollane esimestel tundidel siis ei ole mõistlik muuta isegi 1 päev!).
Esimestel katsetel panime lihtsalt tagasivoolukondensaatori, kuid lugesin mõned asjad, et kork oleks parem metüülamiini vangistamiseks, nii et ma proovisin ka seda, seal oli mõningane paranemine värvi, kuid mitte lõpliku saagise osas,
kas see võib olla tingitud metüülamiini suurest lenduvusest? Me säilitasime temperatuuri alla 35' C ja jagasime metüülamiini lisamise 3 kuni 4 portsjonit 10 kuni 12h jooksul.
Sellepärast meie lõpptoode vaevalt jõuab mõne grammini.
meie skaala oli 25g propio
Ja me teeme oma HBr PBr ja H2SO4 abil.
Esimestel katsetel panime lihtsalt tagasivoolukondensaatori, kuid lugesin mõned asjad, et kork oleks parem metüülamiini vangistamiseks, nii et ma proovisin ka seda, seal oli mõningane paranemine värvi, kuid mitte lõpliku saagise osas,
kas see võib olla tingitud metüülamiini suurest lenduvusest? Me säilitasime temperatuuri alla 35' C ja jagasime metüülamiini lisamise 3 kuni 4 portsjonit 10 kuni 12h jooksul.
Sellepärast meie lõpptoode vaevalt jõuab mõne grammini.
meie skaala oli 25g propio
Ja me teeme oma HBr PBr ja H2SO4 abil.