Järgmine laboratoorium, mis on sel aastal 4mmc põrutatud

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
vinge inspiratsioon! nad kasutasid kanepi kasvatusained..... badabing! aitäh postituse eest !!! pole kunagi selle peale mõelnud...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Weed grow tends on sitt oma laboratooriumi jaoks, see päästab teie perse (või pigem põrandat), kui te happelist kraami välja valate...kogemusest rääkides :D
Lisaks katke ruum raskekaalulise fooliumiga ja te saate veenduda, et ei jäta jälgi, kui otsustate oma operatsiooni distmantleerida

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Lugupeetud mr KokosDream(lahe nick) Tänan kommentaari eest! Teil on õigus ja muidugi ei ole see parim valik ütleme pikaajalise labori jaoks. see on rohkem, et ma arvan, et see kujundada A lihtne luua mitu lühikese kasutatud orienteeritud ruumid lihtsalt natuke esmamulje maskeerida ja ehitada lihtne lukustatud ja kaetud ruumi sees teatud ruumi. Mis on ka lihtne lahti võtta . nii et ütleme üks partii projekt, kokku panna kõik mida vaja teha oma asi täielik missioon lahti võtta ja lahkuda

Umbes foolium tänud vihje eest! tead ma olen ka natuke eksperimenteerides LED LIGHT ja kasvatada taim. LED vastu vana natrium valgustus on, et valgustus on, et LED lihtsalt minna ja ei mõjuta mingeid tingimusi, mis sunnib teid on püüda LIGHT sa kaotad. puudused, et taimed kasvavad ja saagikus erinevad kui küljed ja allpool ei saa piisavalt valgust. me mõtlesime katsetada peeglid põrandal ja külgedel, kuid muidugi rasked foolium võiks olla võimalus, kuid ma ei tea, kuidas see töötab koos peegeldab liitlaste spektri valgus, kuid niikuinii tänu inspiratsiooni, mida ma saan proovida täiesti teine projekt

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
kui te olete üsna soojas riigis, 18°C, siis saab 3/mmc apvp bk mdma sünteesi teha metsas 2 tunniga algusest lõpuni, st mmc hcl ja pvp hcl-ks.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
mulle meeldib teie mõtteviis ... mul on mets ja kõik muud asjad ... ainult ei ole veel tõhusat kogemust.. protsessis arendada, et ...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Pikaajalise laboratooriumi jaoks ei ole see kindlasti parim valik, see on tõsi!
Toimingute jaoks, mis liiguvad ühest kohast teise, on see!

Palju õnne oma umbrohu ettevõtmisel