Lugupeetud mr KokosDream(lahe nick) Tänan kommentaari eest! Teil on õigus ja muidugi ei ole see parim valik ütleme pikaajalise labori jaoks. see on rohkem, et ma arvan, et see kujundada A lihtne luua mitu lühikese kasutatud orienteeritud ruumid lihtsalt natuke esmamulje maskeerida ja ehitada lihtne lukustatud ja kaetud ruumi sees teatud ruumi. Mis on ka lihtne lahti võtta . nii et ütleme üks partii projekt, kokku panna kõik mida vaja teha oma asi täielik missioon lahti võtta ja lahkuda
Umbes foolium tänud vihje eest! tead ma olen ka natuke eksperimenteerides LED LIGHT ja kasvatada taim. LED vastu vana natrium valgustus on, et valgustus on, et LED lihtsalt minna ja ei mõjuta mingeid tingimusi, mis sunnib teid on püüda LIGHT sa kaotad. puudused, et taimed kasvavad ja saagikus erinevad kui küljed ja allpool ei saa piisavalt valgust. me mõtlesime katsetada peeglid põrandal ja külgedel, kuid muidugi rasked foolium võiks olla võimalus, kuid ma ei tea, kuidas see töötab koos peegeldab liitlaste spektri valgus, kuid niikuinii tänu inspiratsiooni, mida ma saan proovida täiesti teine projekt