TURVALINE TELLIMINE

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Pimedas veebis on meil nii palju võimalusi, kust midagi osta. Kuid küsimus on selles, kui palju võimalusi meil on tarnimisel.
Loomulikult saab kasutada oma kodust aadressi (mida ma ei taha mõelda) ja mõningaid pealevõtmiskohti. Mis muud?:unsure:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Surnud tilgad, püüdke võimalusel osta ainult surnud tilgad. Vastasel juhul on persse nagu incognito market, kes hakkavad teid väljapressima.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Tänan teid kiire vastuse eest:sneaky:

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Aga surnud tilgad ei tööta kuskil... Nii et kui ma tahan Dead drops Tšehhi Vabariigis, võib see sõltuda müüjast õige?

View previous replies…

fosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Ma ei tea, kas dead drop Tutorial hõlmab seda, kuid te peate otsima appartemendid, milles keegi ei ela. Näiteks rbnb, appartments for rent/sale jne.
Kui u vajab lisateavet, küsige lihtsalt.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
huvitav. ma mõtlen selle üle järele. Ma ei lükka seda tagasi.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
PGP peaks olema ka teie sõber, kui te ei saa vältida selle saatmist aadressile. Ärge kunagi usaldage turgude sisseehitatud krüpteerimist. Krüpteerige tundlikku teavet ise oma rakendusega

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Miner21....... rääkige palun lähemalt, mida te "PGP" all silmas peate. Milliseid muid võimalusi on võimalik arutada. Olen mitu korda posti teel ravimeid koju saatnud, sest ei teadnud, mida muud teha. Hiljuti postitasin narkootikume sõbrale koju. Minu teada ei ole minu piirkonnas surnud tilkasid. Ma just lugesin, et keegi postitas tühja majja, aga siis jäi pakk kättetoimetamata ja sisuliselt läks kaduma. Nii et mingi risk on seal olemas. Ma olen ilmselt nõus riski võtma, ma mõtlen, et seal liigub palju posti. Ma lihtsalt mõtlen, kas ma ei jäta siin mingit ilmselget lahendust tähelepanuta. Nagu VPN OpSec jaoks on lihtne, lihtsalt tee seda. Tor on lihtne, lihtsalt tee seda. BTC on lihtne, lihtsalt tee seda. Anonüümne registreerimata e-post on lihtne, lihtsalt tee seda. Monero on veidi keerulisem, kuid seda väärt, lihtsalt tee seda. Läbi kõik see ja siis ma postitan selle sõbrale koju ja ma olen ühe kraadi kaugusel sellest, et mind kinni panna. See on minu plaani peamine nõrk koht. Milliseid ideid on meil?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Seega kaitseb PGP teid selle eest, et kolmandad osapooled ei näeks teie teavet. PGP tähistab päris head privaatsust. Põhimõtteliselt vahetate te ja teine isik võtmeid, et te saaksite teineteisele sõnumeid dekrüpteerida ja keegi teine ei saa teie sõnumit ilma teie võtmeta dekrüpteerida. Kelopatra ja GnuPG on head rakendused. Loe selle kohta ja tule tagasi küsimustega või kui vajad harjutamist.

mul on paketid läinud ka sõpradele. Niikaua kui nad teavad, et sa saad midagi ja ei ole selline inimene, kes varastab su ravimid, siis see toimib.

ma ei tea paremat viisi kui saatmine koju või sõbrale. Äkki kui sul on äri kuhu saad saata? Ma ei soovita postkasti aga kuna see ei ole teie vara, samuti valitsuse hoone

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Seega kaitseb PGP teid selle eest, et kolmandad osapooled ei näeks teie teavet. PGP tähistab päris head privaatsust. Põhimõtteliselt vahetate te ja teine isik võtmeid, et te saaksite teineteisele sõnumeid dekrüpteerida ja keegi teine ei saa teie sõnumit ilma teie võtmeta dekrüpteerida. Kelopatra ja GnuPG on head rakendused. Loe selle kohta ja tule tagasi küsimustega või kui vajad harjutamist.