Miner21....... rääkige palun lähemalt, mida te "PGP" all silmas peate. Milliseid muid võimalusi on võimalik arutada. Olen mitu korda posti teel ravimeid koju saatnud, sest ei teadnud, mida muud teha. Hiljuti postitasin narkootikume sõbrale koju. Minu teada ei ole minu piirkonnas surnud tilkasid. Ma just lugesin, et keegi postitas tühja majja, aga siis jäi pakk kättetoimetamata ja sisuliselt läks kaduma. Nii et mingi risk on seal olemas. Ma olen ilmselt nõus riski võtma, ma mõtlen, et seal liigub palju posti. Ma lihtsalt mõtlen, kas ma ei jäta siin mingit ilmselget lahendust tähelepanuta. Nagu VPN OpSec jaoks on lihtne, lihtsalt tee seda. Tor on lihtne, lihtsalt tee seda. BTC on lihtne, lihtsalt tee seda. Anonüümne registreerimata e-post on lihtne, lihtsalt tee seda. Monero on veidi keerulisem, kuid seda väärt, lihtsalt tee seda. Läbi kõik see ja siis ma postitan selle sõbrale koju ja ma olen ühe kraadi kaugusel sellest, et mind kinni panna. See on minu plaani peamine nõrk koht. Milliseid ideid on meil?