Question P2P ja silikageelipallid. :S

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Panin p2p silikageelipallidesse, kuna kuivatada p2p, mainitud nabh4 metord sellel saidil.
Tegin P2P BMK soolast, see näeb puhtalt välja nagu teistel kordadel. Kuid esimene kord, et ma olen proovinud kuivatada neid silikageeli palli.
Kas see on normaalne, et see muutub piimjas/pilvine?

Olen lisanud pildi, ees on p2p ja trummel on silikageelid/p2p, mis läksid naljakalt. Silikageelid lähevad roosaks, kui nad märjaks lähevad..... Kas kellelgi on sama reaktsioon või bmk soola võlts või midagi?

Attachments

• J8MwTR3ivK.jpeg
    J8MwTR3ivK.jpeg
    508.3 KB · Views: 18

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Lubage mul esitada ilmselge eeltingimuslik küsimus, kas teie ränipallid on indikaatoritüüpi, mis muutuvad roosaks, kui nad on küllastunud?

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Need on täiesti uued, lihtsalt pannakse sisse. Ei ole kunagi midagi muud puudutanud. Jah, sinisest (kuivast) muutuvad nad roosaks (märjaks).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Võib-olla ma ei lugenud seda esimesel korral õigesti, kuid ma arvan, et see on normaalne, sest nad panevad neile talki või mingit pulbrit, et need ei kleepuks kokku. See pestakse maha ja ränidioksiid lakkab nii kleepuv olemast, kui seda on kasutatud

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Jep, see peab olema aga nüüd sain kollase p2p pärast sain selle välja rohkem vett. Loodetavasti destilleerimine eemaldab selle kollase jama ära.

Kõik, kes mõtlevad sinise silikageeli kasutamist, ärge kasutage neid nabh4 jaoks. See vähendab koobaltkloriidi sinise ränikliidikliidi helmed, ainult hea vee eemaldamiseks. Muidugi pärast seda, kui nad on enne kasutamist pestud, ärge tehke seda, mida ma tegin :). Tegelikult jääge lihtsalt tavaliste valgete silikageelide juurde.