Question Palun aidake,mul on küsimusi

Blondyna

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
6
Tere kõigile, mul on küsimusi ja tänan teid juba ette abi eest. Kust ma saan kuiva atsetooni või kuidas seda veevabaks teha? Väävelhape, milline protsentuaalne osakaal, kust saan seda? Või saab seda asendada mõne muu happega? Miks IPA? See haiseb kohutavalt ja aurustumine võtab väga kaua aega. Tänud

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Ma ei tea, kus te elate, kuid USAs müüakse 100% atsetooni igas dollaripoe toidupoes või supermarketis. Kuna tegemist on 100% atsetooniga, siis on see kuiv. Täielik "kontsentreeritud" väävelhape on vist 98,3%. 18,4 mol . Kui sa teed hapet siis "retsept" põhineb sellel. Leidke seda tööstustarnijate keemiatarnijate juures, internetis või saate puhastada kanalisatsioonipuhastit mitmete viiside kaudu. Sageli on see 90%. Miks IPA sõltub sellest, mida sa teed. Sageli on põhjuseks see, et seda saab osta või kergesti teha 100% puhtusastmega

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Ameerikas saab atsetooni osta mis tahes riistvarapoest värvide sektsiooni alt. (väljaspool Ameerikat oma kohalikust värvi- või mehaanikapoest).
Et see kuivaks teha, tuleb seda destilleerida mõne kuivatusainega, näiteks caso4. (keemistemperatuur 56 C).
H2SO4 jällegi riistvarapoest saate osta 35-63% ja seejärel kontsentreerida seda. (teised mineraalhapped on võimalikud, kuid sõltub teie sünteesist).
IPA dosen ei võta kaua aega, et aurustuda (kui kuiv), kui arvad, et IPA haiseb, siis jäta keemia lihtsalt ära. (kasutage fkn fume hood või kaugel avatud ventilatsiooni).

ära ole rumal ja sure. võta mõned videoloengud Chemplayerist või seal on 1000s video youtube'is ja loe paar orgaanilise keemia labori käsiraamatut.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Olete Ameerika Ühendriikides? Kui muidugi kõik, mida te ütlesite, ei ole vale. Kas värvi lahjendaja atsetooni ostmisel ja kuivatamisel on kasu võrreldes 100% atsetoonist küünelaki eemaldaja ostmisega? Sama küsimus väävelhappega. Kui te ei osta seda Grainger Grizzly mõned teised tööstuslikud tarnijad või keemiatarnijad see võib vaja kontsentreeritud ( sageli ei ole sõltuvalt sellest, millist mol tugevust te vajate) kas on mingit eelist alustada vähem kontsentreeritud kujul? Isopropanool vajab tavaliselt kuivatamist, kuid te võite seda soolata, mis on super lihtne. Ma küsin, sest ma tahan kasutada parimaid saadaolevaid tooteid ja võib-olla ma praegu ei ole

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
mis on teie mõte siin, kui te mind märgistate.
  1. sa ei osta liitrite kaupa küünelaki eemaldajat ja see on üsna kallis (ei ole ka 100%) võrreldes riistapoest saab osta lahtiselt ja on üsna odav.
  2. keegi ei müü sulle 99,3% H2SO4 ja kui keegi teeb korraliku distantsi neist. ei ole palju rakendusi selle kontsentratsiooni jaoks. ja isegi narkootikumide sünteesi puhul ei ole seda vaja
Ära raiska aega, kirjutades jõuliselt vastuseid. tööta korraliku kvaliteediga vastuseid mitte lihtsalt BS.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Täiesti kuiva atsetooni ostmine on umbes sama rumal kui absoluutse etanooli ostmine. Isegi kui te leiate selle niikuinii hügroskoopiline, nii et see jääb selliseks, kuni te seda avate ainult