• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Event Kontopettus - rahapettus

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
tere. euroopas on tavaline, et ründajad petavad inimesi, et nad annaksid oma pangakonto sisselogimisandmed ja võtaksid seejärel kontolt raha välja. Või muud rahaülekandepettused. Millistele kontodele nad raha üle kannavad? Ükski konto ei ole anonüümne. Pärast politseile teatamist selgub peagi selle konto number, millele raha kanti, ja pank blokeerib seejärel konto. Kuidas kelmid seda teevad? Kas keegi teab seda ahelat nende pettuste edule ?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Valge hobuse arvel tegi ta raha ja bitcoimat. Või revolut põhineb võltsitud dokumendiga. Kolmandate riikide kontod. Palju võimalusi, kuna see ei ole rohkem kui 10000€.

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Tänan vastuse eest, kas saaksite palun täpsemalt selgitada ? Võite vabalt saata mulle PM-i, kui te ei soovi siin. Kuna te kirjutate " väga võimalik ", kas te võiksite minna veidi täpsemalt ?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Teil on Google nii googli. Ma leidsin selle ka nii. Mul ei ole sellega kogemusi ja leian, et see on üle jõu käiv, et inimesi niimoodi maha rebida