Question Speed'i tootmine

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Tere, ma olen siin uus ja mul oleks mõned küsimused Speed tootmise kohta ja ma loodan, et keegi võiks vastata küsimustele, sest ma ei ole sellega veel väga kursis.
1. Milline puhtuse protsent peab olema äädikal ja väävelhappel?
2. Millist katet saab kasutada, et saada tootmiseks vajalikke materjale?
3. Kuidas saada vajalikke materjale märkamatult?
4. Kuidas saada välja kvartsi II nitraat, pärast selle kombineerimist alumiiniumiga?
Oleks tänulik, kui keegi, kellel on vastavad teadmised, oskaks küsimustele vastata. Tänan juba ette.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Tere sõber, kõigepealt tervitan teid selles kogukonnas ja suures perekonnas, kui te loete, leiate kiiresti kõik kahtlused, mis tekivad, isegi väikese otsinguga menüüs on teil palju juhendeid kiiruse tootmiseks, teil on isegi super üksikasjalikud videod protsessi algusest lõpuni... lihtsalt tehke ringkäik meie foorumis ja te leiate kiiresti selle, mida otsite. Ma vastan teie küsimustele varsti.
Äädikhape töötab kenasti 60%Miinimum kontsentratión,ja elavhõbeda kloriidi töö See oli sulandunud alumiiniumfooliumile, nii et teie küsimus ei ole mõttekas või on valesti küsitud, lubage mul selgitada: elavhõbe kleebib alumiiniumfooliumile, nii et koos on nad võimelised vähendama nitroühendit amfetamiini baasiks. Mis puudutab väävelhapet, siis nagu kõik reagendid, peaks see olema 98-99% tehnilist laborikvaliteeti, kuigi siis tuleb see enne kasutamist lahustada, et mitte põletada oma toodet ja märgistada soola hästi. Ma loodan, et suutsin teid aidata ja teie kahtlusi natuke selgitada. aga me kõik oleme alustanud ilma teadmata, kirjandus ja arusaamine on selles maailmas oluline, seega soovitan teil palju lugeda ja mõista, mis on vajalik, enne kui midagi teha. Tervitused ja tere tulemast.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Tänan teretulnud tervituse ja vastuse eest. See aitas mul palju rohkem mõista! Teine küsimus on, mida katte jaoks saab kasutada, et saada vahend ja tooraine, kui ma ostaksin seda normaalselt ja internetis?