Question protonitaseen ja fentanüül, mis on erinev?

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Mis vahe on protonitaseenil ja fentanüülil? Kas protonitaseeni toime on sama mis fentanüülil? Kas eufooria on sama kui fentanüülil? Kui tugev on protonitaseen? Palun aidake mul teada saada protonitaseeni kohta, kas see on sama mis fentanüül.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,211
Deals
1
Prootonitasiin on 2-3 korda tugevam ja tal on indooli tuumamolekul, kuid nad toimivad samale retseptorile. Isegi inimesed, kes arvavad, et nad võtavad fentanüüli, võivad seda kergesti üle doseerida. Tänu Google'ile. Kohtume põrgus 👋 kus inimesed, keda sa sellega mürgitad, panevad sind igavesti persse 😆

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Prootonitaseen ja fentanüül on mõlemad tugevad sünteetilised opioidid, kuid nad erinevad oma keemilise struktuuri, tugevuse ja potentsiaalse toime poolest. Fentanüül kuulub fenüülpiperidiin-opioidide klassi. Selle keemilist struktuuri iseloomustab fenüülrühmaga ühendatud piperidiinirõngas. Protonitaseen kuulub bensimidasoolide opioidide klassi. Selle struktuur sisaldab bensimidasooli rõngast, mis erineb fentanüüli fenüülpiperidiinistruktuurist.

Fentanüül on ligikaudu 50 kuni 100 korda tugevam kui morfiin. See suur tugevus aitab kaasa selle tõhususele valuravis, kuid ka üleannustamise ohule. Protonitaseen on väidetavalt isegi tugevam kui fentanüül. Varasemad uuringud ja anekdootlikud teated viitavad sellele, et see võib olla mitu korda tugevam, kuid täpsed võrdlused võivad erineda.

Nii fentanüül kui ka protonitaseen on võimsad valuvaigistid tänu nende toimele aju mu-opioidiretseptoritele. Mõlemad ravimid võivad esile kutsuda eufooriat, mis aitab kaasa nende kuritarvitamise potentsiaalile. Eufooria intensiivsus võib olla sarnane, kuigi individuaalsed kogemused võivad erineda. Suurema toime tõttu võib protonitaseen esile kutsuda tugevamat või kiiremat eufooriat. Mõlemad opioidid pärsivad märkimisväärselt hingamisfunktsiooni, mis on peamine riskifaktor surmaga lõppeva üleannustamise jaoks. Protonitaseeni suurem tugevus suurendab seda riski.
Fentanüülil on kiire toime algus ja lühike toime kestus. Protonitaseeni farmakokineetiline profiil on vähem dokumenteeritud, kuid selle toimeaeg võib olla sarnane või isegi kiirem ja potentsiaalselt pikema kestusega oma tugevuse tõttu.

Kuigi protonitaseenil ja fentanüülil on palju sarnaseid omadusi, on protonitaseen potentsiaalselt tugevam ja kujutab seega endast suuremat üleannustamise ohtu. Nende erinev keemiline struktuur tähendab ka seda, et nende farmakoloogilised profiilid ja kõrvaltoimete profiilid võivad olla veidi erinevad.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Aga kuidas ma teie arvamusest mõistan vend mõju ja eufooriat see on peaaegu sarnane nagu fentanüül? Aga eufooria aeg on isegi pikem kui fentanüüli eufooria? Teie arvates ohutu kasutamise puhas protonitaseeni kui palju tuleb lõigata? Nagu 1g kui palju ma pean Cutt teha ohutu kasutamise ja väga hea kvaliteediga teie arvates vend ja mida kraami kõige parem lõigata?

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Ma tõenäoliselt ei suuda teid lihtsate ja selgete vastustega rahuldada. Protonitaseen on üsna uus aine, lisaks mõjutavad paljud tegurid mõju ja ohutust konkreetsele inimesele, näiteks kasutusviis, individuaalne taluvus, aine kvaliteet jne.

Loomkatsetes on protonitaseeni efektiivseks annuseks (ED50) hinnatud e 0,008 mg/kg.

Ma olen näinud kinnitamata soovitusi kasutajate poolt internetis soovitati proovida 1 mg protonitaseeni 10 ml vee või etanooli kohta.

Igal juhul ei tohiks neid näitajaid veel pidada ohututeks ja mõistlikeks soovitusteks.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
70
Ma kuulsin, et nitatseenid võivad olla kauem kestvad kui tavalised fentaloogid, kuid theyr sarnasus on mõju on ainult noogutamine havent proovinud ega neist öelda, kuidas ejoyable noogutamine me räägime

darkzealot

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Olen paar aastat tagasi proovinud prootonitaseeni ja metonitaseeni (tarnitud Hiinast), sest tol ajal langes fent kvaliteet kiiresti pärast seda, kui eksport oli Hiinas USA valitsuse survel keelatud. Mulle ei meeldinud kumbki neist üldse. Maitse oli täiesti kohutav, mäletan, et ma peaaegu ahmisin. Võimalik, et see, mida ma proovisin, ei olnud see, milleks ma seda pidasin, sest mul ei olnud mingit võimalust seda testida.

HennryG1488

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
im looking for a good pre cursur for ftl and who has itr\