PSE ekstraheerimine

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Tere head inimesed, sooviksin, et te soovitaksite mõnda ideed minu proble.
Minu riigis ei ole meil enam "puhast" pse-pille, meil on Modafen.
Nii et need pillid sisaldavad pse ja ibuprofeeni.
Minu idee on ekstraheerida pse väga külma veega, sest ibuprofeen ei lahustu külmas vees, aga mis siis?
Kui ma aurustaksin vett, siis ma hävitaksin oma saagist palju, kas mul on õigus?

Urake123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ka mina tahaksin seda teada.

biotechwix

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
leotada pillimassi tetraga, kuid te teate, et ma kasutasin tetrat nende pillz, mis sisaldasid povidooni.
btw vend im ainult madalal tasemel wannabee kokk aga sa oled hullu mõtlemine leotada pillz veega..
seda saab teha 90ndate alguses vana red hotiga.
lõpeta enne pillz raiskamist.
ka see peaks olema tõesti intelligentne, kui sa uurid pillz puhastustehnikaid, sest im on mulje, et sa läksid mõned kirjutised underground hive ajastust.
külm vesi. NO
sul on vaja lahusteid ja btw kui sa oled EU-s saad internetist tellida valge 60s koos tsetirisiiniga mis minu kogemuse järgi on need mida saab ekstraheerida
või 120 koos povidooniga.

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Palun aidake mind.
Tere kolleegid keemikud. Täna tõin külmetusravimit (kapslit), mis sisaldab pseudoefedriinvesinikkloriidi. Karbis on 8 kapslit. Iga kapsel sisaldab 90 mg pseudoefedriini, kokku 0,72 grammi. See on väga odav, 1,5 USA dollarit. Siin on selle koostisosad: Iga kapsel sisaldab 90 mg pseudoefedriinvesinikkloriidi. mg, kloorfeniramiinmaleaat (kloorfeniramiin) 4 mg. Abiained on: tärklis, sahharoos, hüdroksüpropüülmetüültselluloos, etüültselluloosi polümeer, Opadry kollane kuivpihustusmaterjal, Opadry roosa kuivpihustusmaterjal. Kuidas saab ekstraheerimist maksimeerida?
Minu enda ekstraheerimise sammud on järgmised: kapsli avamine - leotamine 99% etanoolis - imemisfiltreerimine - filtraadi aurustamine ekstraktile - külma vee lisamine ekstraktile (tekib liim) - imemisfiltreerimine - filtraadi reguleerimine leeliseliseks PH12+ ja seejärel ekstraheerimine, (ksüleen ) Ekstrakti kuivatamine - pärast kuivatamist läbida vesinikkloriidigaas (pH saavutab happesuse) - imemisfiltreerimine, et saada valge pseudoefedriinvesinikkloriidipulber. Aga ma proovisin mitu ekstraktsiooni ja sain ainult väga vähe pseudoefedriini. Kas on võimalik saagist kuidagi suurendada?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Minu meetodiga saab ekstraheerida ainult 42% saagist. Ma ei tea, kus ma selle vahele jätsin.

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
54
Kontrollige, millisel kujul pse ja ibu selles esinevad. pse hcl on vees lahustuv, ibu tavalisel kujul ei ole. Nii et ma arvan, et seda võiks filtreerida

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
jah ma tean, aga minu pillid sisaldavad paska, mis aktiveerub vee kasutamisel

stim2023

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Punane 30mg üldine PSE USAs ekstraheeriti 5 päeva tagasi kuiva lahustiga ekstraheerimise abil, mis pärast 3 tõmbamist ja HCL gaasistamist oli netokogus 2,58gr (I box 96ct) CLEAN PSE hcl. Trikk on NULL VETT

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Tänan teid kõiki iga nõuande eest, kuid im ikka veel meeleheitel....
biotechwix aitäh sazing ei ole vesi.....teadate mingit legaalset veebisaiti efedriini jaoks?
tänan teid xile nõuande eest kasutada vett, kuid nagu ma ütlesin, et mu pillid läheksid katki, kui im kasutaks vett
ja aitäh stim2023, et sazing no water, kuid zour american pills contain onlz PSE and some other fillers.
minu kõige hullem õudusunenägu on see frickin ibuprofeen xd

wael gano

Don't buy from me
Resident
Reaction score
41
See on väga lihtne. Kõik, mida te peate tegema, on happe ja aluse eraldamine
Pseudoefedriin on amiin
Ibuprofeen karboksüülhape
Jahvatage tabletid ja lahustage need vees, seejärel tehke 25% naatriumhüdroksiidi vesilahus ja lisage veidi, et pH-d reguleerida 12.
Seejärel lisage tolueen ja ekstraheerige pseudoefedriini alus. Eraldage tolueen veest. Nüüd on teil alus lahustunud tolueenis. Pumbake vesinikkloriidgaas tolueenisse. Pseudoefedriinvesinikkloriidi sool sadestub.

View previous replies…

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Tänan vastamise eest.
Aga im wondering....wouldnt see aktiveerida anti ekstraheerimise sh...ts ?

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Tänan teid palju ma annan teile materjalide nimekirja. Kui leiad mingi lahenduse, kuidas eraldada ainult PSE oleksin väga rõõmus.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Uhhh, te ju teate, et see ravim ei ole pseudoefedriinile isegi mitte väga lähedane, eks? See ravim ei lahustu ka vees see on
2-[(difenüülmetüül)sulfinüül]atsetamiid

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
2
Milline on siis lõplik vastus. Kas me peaksime loobuma Modafenist ekstraheerimisest ? (Sest minu kodumaa narkomaanid keedavad kuidagi selle s***) Mul on nüüd sama probleem ja ma ei taha teha teist postitust samast teemast, nii et mis on selle probleemi lahendus?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Vaja on lihtsalt teistsugust taktikat. Protseduurid, mida kasutatakse ro vähendavad efedriini, ei tee selle kemikaaliga midagi kasulikku. Siiski on kasulikke asju, mida sellega teha. See paber kirjeldab 1 sammu reaktsiooni, mis muudab selle 10x tugevamaks DAT-is see on midagi, mida vaadata https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jm401754x.

View previous replies…

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
2
Tänan teid vastuse eest ma kindlasti vaatan seda. Aga lihtsalt teile teada ma olen täiesti algaja nii mõned kõrge taseme keemia ma olen täiesti kadunud. Sellepärast on mul vaja, et keegi seletaks seda mulle nagu 12-aastasele lapsele. Aga igatahes ma olen väga rõõmus, et sa üritasid mind aidata tänu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Mulle tundus, et see on isegi lihtsam kui efedriini pseudoefedriini redutseerimine. Nagu ma mäletan, alustatakse 4f-st (see on kemikaal, mida püütakse ekstraheerida nendest pillidest) ja te saate minna 5g-ni 1 sammuga, otsige lihtsalt neid numbreid paberi eksperimentaalsest osast

stim2023

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Reaalset juttu ei ole vaja, et keegi hoiaks teie kätt... See, mida te tõesti vajate, on saada sõltumatult küsitleda inimesi foorumites või muudes ja õppida keemia taga, mida te tõesti püüate teha. Kui keegi lusikas toidab teid iga sammu ja iga sünteesi, on see palju nagu õpetada kala püüdma, kuid on sitt, sest sa laenasid kellegi teise varustust, selle asemel, et saada iseseisvaks ja sõltuvaks iseendast. Kui olete õppinud, miks ja kuidas, võite olla teel tõelise progressi poole.